Asiakkaat

Asiakkaat

Haluatko tietää, miten työajanseuranta toimii käytännössä? Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin siitä, miten mukavasti Deltabitin työajanseurantajärjestelmä on auttanut heitä ja heidän työntekijöitään.

Säilyke Herttua ratkaisi kausivaihtelun haasteet

Säilyke Herttua löysi ratkaisun kausivaihtelun aiheuttamiin työajanseurannan haasteisiin Deltabitin digitaalisesta työajanseurantajärjestelmästä.

Lue juttu Säilyke Herttuasta

OAC Finlandissa nälkä kasvoi työaikoja seuratessa

OAC Finlandin oli tarkoitus ottaa Deltabitin työajanseurantajärjestelmä vain tuotantotyöntekijöiden käyttöön. Kun järjestelmän kätevyys havaittiin, Deltabitin järjestelmä laajennettiin myös toimihenkilöiden käyttöön.

Lue juttu OAC Finlandista

Teatterilla taiteilijakin taipuu työajanseurantaan

Joensuun kaupunginteatterissa päätettiin heittää Excel-taulukot historiaan – ja otettiin käyttöön Deltabitin työajanseurantajärjestelmä. Työajat tulee nykyään kirjattua jämptisti ylös.

Lue juttu Joensuun kaupunginteatterista

Halusin varmistaa, että työajoissa ja niiden kirjaamisessa noudatetaan työehtosopimusta, ja Deltabitin työajanseuranta on aivan ehdoton tapa toteuttaa tämä tavoite

Johanna Suonkivi

Heikkilän tila

Safeplastin arki helpottui

Kun Safeplast muutti uusiin toimitiloihin, saivat aiemmat pahviset kellokortit väistyä. Tilalle hommattiin uusi sähköinen työajanseurantajärjestelmä Deltabitilta.

Lue juttu Safeplastista

Heikkilän tilalla hommat helpottuivat

Johanna Suonkivi emännöi Suomen suurinta sikatilaa. Eläintila työllistää kymmeniä henkilöitä, jotka huolehtivat muutamien tuhansien sikojen hyvinvoinnista.

Lue juttu Heikkilän tilasta

Korv-Görans Kebab sai työajanseurannan sujumaan

Korv-Görans Kebab sai kaipaamansa työajanseurantajärjestelmän, joka vie raportit suoraan palkanlaskentaohjelmaan – sekä asiantuntevaa palvelua ruotsiksi.

Lue juttu Korv-Görans Kebabista

Työajanseurantajärjestelmä,
johon asiakkaamme luottavat!

Safeplast
OAC logo
Joensuun kaupunginteatteri logo
client-image

”Deltabitin järjestelmästä on ollut meille erityisen suurta apua kausivaihtelussa, mikä on meidän liiketoiminnassamme voimakasta.”
-Mikko Somiska, Säilyke Herttua

”Tulimme siihen tulokseen, että Deltabit vastaa meidän tarpeisiimme parhaiten. Hallintaosio on looginen, selkeä ja helposti käytettävä.”
-Sanni Silfverberg, OAC Finland

”Deltabitin työajanseuranta on luotettava ja tarjoaa ajantasaista tietoa. Esimiehillä on hyvät työkalut seurata ja valvoa työaikaa.”
–Marko Pölönen, Joensuun kaupunginteatteri

”Sanoisin, että Deltabitin asiakaspalvelu on sellaista, mistä moni yritys saisi ottaa oppia.”
–Mauno Kärki, Safeplast

”Vaikka itse tuntisi kysyvänsä miten pöljän kysymyksen tahansa, saa aina nopean ja ystävällisen vastauksen.”
–Johanna Suonkivi, Heikkilän tila

”Mutkattomaan toimintaan kuuluu myös mutkaton tuki. Halusimme ratkaisun, jonka asiakaspalvelu toimii.”
–Susanne Salomäki, OP-Teräs

Lisää tarinoita luettavaksi

OP-Teräs seuraa työaikaa helposti

OP-Teräs halusi hoitaa työajanseurannan mahdollisimman suoraviivaisesti. Siksi he etsivät toimittajan, jonka avulla tämä tavoite toteutuisi.

Lue juttu OP-Teräksestä

Normiopasteen työajat tasapuolistuivat

Deltabitin avulla kulunhallinta ja tuntikirjaus sujuvat nyt Normiopasteen Tampereen toimipisteissä helposti, vaikka monta asiaa olikin mietittävänä.

Lue juttu Normiopasteesta

Kalaneuvos vaatii luotettavuutta

Kalaneuvoksella kulkemisen täytyy hygieniasyistä olla tarkkaan rajattu. Deltabitin kulunvalvonnan avulla kulkemisen hallinta onnistuu luotettavasti.

Lue juttu Kalaneuvoksesta

Tyrväällä stressitasot laskivat

Tyrvään Asennuspalvelussa siirryttiin Deltabitin työajanseurantajärjestelmän käyttöön keväällä 2019. Tehokkuus parani, stressitaso pieneni.

Lue juttu Tyrvään asennuspalvelusta