NÄPPÄRÄ
TYÖVUOROSUUNNITTELU

Suunnittele työvuorot helposti
Deltabitin työvuorosuunnittelun avulla.

Varaa esittely!

Laita sähköpostia: [email protected]
Soita: 010 8358550

SÄHKÖINEN TYÖVUOROSUUNNITTELU TEKEE
VUOROJEN SUUNNITTELUSTA HELPPOA

Työvuorosuunnittelu koskee jokaista yritystä, jossa noudatetaan epäsäännöllistä työaikaa, ja se on tehtävä työaikalakia sekä työehtosopimuksia noudattaen.

Deltabitin sähköisessä työvuorosuunnittelussa työvuorolistat ovat helposti suunniteltavissa ja muokattavissa, jolloin säästät huomattavia määriä aikaa ja rahaa. Voit keskittyä olennaiseen ja unohtaa ylimääräisen säätämisen työvuorojen kanssa.

Varaa esittely!

Kysy lisää sähköpostilla:
[email protected]

Tai soita:
010 8358550

MITÄ SÄHKÖINEN TYÖVUOROSUUNNITTELU TARKOITTAA?

Työn tarpeen
kartoittamista

Kuinka monta työvuoroa tarvitset? Työvuorolistojen suunnittelu alkaa kartoittamalla työn tarve ja suunnittelemalla sen perusteella vuorot.

Henkilöiden ja osaamisten lisäämistä

Kuinka monta henkilöä tarvitset paikalle ja minkälaisella osaamisella? Saat lisättyä vuoroihin helposti oikean määrän henkilöitä oikealla osaamisella.

Poissaoloihin
varautumista

Milloin työntekijäsi ovat poissa? Poissaolot voivat olla ennakoitavissa, kuten lomat. Tai sitten ne voivat olla yllättäviä, kuten sairaspoissaolot.

Leipomo Seesamilla on kaksi vuoroa, aamu- ja iltavuoro. Vuoroja tehdään viitenä päivänä viikossa. Sunnuntai on vapaa.

Leipomo Seesamin aamu- ja iltavuoroon tarvitaan vähintään neljä henkilöä. Jokaisella täytyy olla hygieniapassi suoritettuna.

Leipomo Seesamin työntekijä Eeva on murtanut kätensä. Hänet on merkittävä poissaolevaksi.

DELTABITIN TYÖVUOROSUUNNITTELU PÄHKINÄNKUORESSA

Deltabitin työvuorosuunnitteluohjelma sisältää kaksi näkymää: suunnittelijan suunnittelunäkymän ja työntekijän kalenterinäkymän.

Suunnittelunäkymä on piilossa työntekijöiltä, ja sitä pääsevät muokkaamaan vain työvuorojen suunnittelijat. Julkaistuasi valmiin vuoron, se ilmestyy välittömästi työntekijäsi puhelimen kalenterinäkymään.

Lue lisää työvuorosuunnittelusta blogistamme:
Deltabitin työvuorosuunnittelu – suunnittelu sujuu ja vuorot rullaavat

Rakennamme tarpeisiisi sopivan työvuorosuunnittelun

Jokainen epäsäännöllistä työaikaa noudattava työpaikka työtehtävineen ja työntekijöineen on erilainen, jolloin myös työvuorosuunnittelu on aina yksilöllistä.

Siksi käyttöönoton yhteydessä räätälöimme tarpeisiisi sopivan pohjan, josta löytyvät tarvittavat vuorot ja osaamiset sekä henkilömäärä. Tämän voit tehdä halutessasi myös itse.

Lisää henkilöitä ryhmänä tai yksitellen

Kun suunnittelunäkymä on rakennettu, pääset operoimaan sitä eli tekemään varsinaisia työvuoroja.

Jos tietyissä vuoroissa on aina samat henkilöt, voit muodostaa heistä kätevästi ryhmiä. Siirtämällä ryhmän vuoron otsikon päälle, henkilöt siirtyvät automaattisesti oletustehtävilleen. Voit lisätä henkilöitä myös yksitellen.

Työvuorosuunnittelu ryhmä

Määrittele tarvittava osaaminen

Lisättyäsi henkilöt saat näkymästä yhdellä silmäyksellä selville, onko vuoroilla tarvittavaa osaamista.

Osaaminen voi olla sisäistä, kuten esimerkiksi tietyn koneen käyttämistä. Osaaminen voi olla myös luvanvaraista, kuten työturvallisuuskortti tai lääkeluvat.

Saat helposti asetettua osaamisille voimassaoloaikoja, jolloin tiedät hyvissä ajoin, milloin työntekijöidesi on aika uusia ne. Kun luvat ovat kunnossa, voivat työt jatkua keskeytyksettä.

Suodata näkymää

Voit tarvittaessa yksinkertaistaa näkymää suodattamalla siitä pois tehtävät tai henkilöt.

Suodattamalla pois tehtävät, näet, keitä henkilöitä missäkin vuorossa on. Jos taas suodatat henkilöt pois, näet kunkin vuoron tehtävätilanteen.

Huolehdi muutoksista

Jos tiedossasi on jo ennakolta poissaoloja, kuten lomia, voit lisätä henkilön poissaolevaksi tietyksi ajanjaksoksi. Näin vältyt suunnittelemasta hänelle turhaan vuoroja.

Sairaspoissaoloja ei usein voi ennustaa, joten silloin on tärkeää, että työvuorolistat ovat helposti muokattavissa niiden julkaisemisen jälkeen. Saat hoidettua tällaiset muutokset parilla klikkauksella, jolloin myös työntekijäsi saavat päivitetyn työvuorolistan välittömästi nähtävilleen.

Lähetä valmis työvuorolista työntekijöillesi

Työvuorolistan ollessa valmis voit julkaista sen, jolloin se päivittyy saman tien työntekijöidesi työvuorokalenteriin. Työntekijäsi pääsevät kätevästi tarkistamaan työvuoronsa puhelimestaan tai tietokoneeltaan.

Saat myös tulostettua työvuorolistan tai vaikkapa lähetettyä sen PDF-tiedostona sähköpostiin.

Varaa esittely!


Kysy lisää sähköpostilla: [email protected]
Tai soita: 010 8358550 

HYVÄ TYÖVUOROSUUNNITTELU = ERGONOMINEN TYÖVUOROSUUNNITTELU

Hyvä työvuorosuunnittelu tarkoittaa myös ergonomista työvuorosuunnittelua. Ergonominen työvuorosuunnittelu lisää merkittävästi työntekijöidesi hyvinvointia ja vaikuttaa sitä kautta positiivisesti suoraan yritykseesi.

Ota talteen vinkit onnistuneeseen työvuorosuunnitteluun blogijutustamme Työvuorosuunnittelun perusteet.

DELTABITILTÄ MYÖS TYÖAJANSEURANTA JA KULUNVALVONTA

Työvuorosuunnittelu on osa Deltabit Gatekeeper -järjestelmää, johon kuuluvat myös helppokäyttöiset ja monipuoliset työajanseuranta ja kulunvalvonta. Pääset yhdellä kirjautumisella käyttämään niitä kaikkia.

Suunnitellessasi työvuoroja voit kätevästi käydä seuraamassa tehtyjä tunteja, lisiä ja poissaoloja työajanseurannan puolella tai kurkkaamassa kulunvalvonnassa, onko työntekijöilläsi tarvittavat kulkuluvat.

Työajanseuranta

Kulunvalvonta

Deltabit Idis ja Gatekeeper työajanseuranta
Deltabit Gatekeeper ja Dooris, kätevin kulunvalvontajärjestelmä

Työajanseurannan avulla kirjaat työajat luotettavasti ja tarkasti joko sormenjälkeä käyttäen työaikapäätteellä tai mobiilisti nettiselaimella.

Saat laskettua tunnit ja lisät työehtosopimusten mukaisesti. Leimausvirheiden korjaaminen onnistuu parilla klikkauksella.

Lue lisää työajanseurannasta

Deltabit hoitaa myös yrityksesi kulunvalvonnan, jolloin työntekijäsi pääsevät kulkemaan helpommin kuin osaat kuvitellakaan.

Kun valitset tunnisteeksi sormenjäljen, ei ole pienintäkään riskiä avaimen hukkumisesta tai vääriin käsiin joutumisesta.

Lue lisää kulunvalvonnasta

TYÖVUOROSUUNNITTELUN HANKINTA ON VAIN KOLMEN ASKELEEN PÄÄSSÄ

1. Selvitämme tarpeesi

Montako työvuoroa yrityksessäsi on? Kuinka monta työntekijää? Me kysymme ja sinä vastaat! Näin saat juuri tarvitsemasi järjestelmän.

2. Teemme tarjouksen

Hankkiessasi järjestelmää, tiedät tarkalleen mistä maksat. Käyttöönoton jälkeen kaikki tarvitsemasi apu sisältyy kuukausimaksuun.

3. Hoidamme toimituksen

Kun olemme perillä tarpeistasi, toteutamme ne käytännössä. Järjestelmän asennuksen hoidamme kätevästi etänä.

HELPPO TYÖVUOROSUUNNITTELU KÄYTTÖÖSI MEILTÄ

Uudet tuttavuudet

Haluaisitko tietää työvuorosuunnittelustamme lisää?

Varaa esittely!

Nykyiset asiakkaat

Onko työajanseurantamme tai kulunvalvontamme jo käytössäsi
ja olet kiinnostunut myös työvuorosuunnittelustamme?

Kysy lisää sähköpostilla:
[email protected]

Tai soita:
010 8358550

Deltabit on helpottanut ihmisten päivittäistä elämää vuodesta 1995.
Valmistamme biometristä tunnistusta käyttäviä tuotteita koteihin,
yrityksille ja terveydenhuoltoon. Deltabitin tuotteilla tunnistetaan
henkilö miljoonia kertoja kuukausittain.

Deltabit tunnistaa ihmisen

© 2022 Deltabit