Asiaa meistä

Deltabitin tarina alkoi vuonna 1995. Kaverukset Jukka Mykkänen ja Juha Turunen jakoivat yhteisen kiinnostuksen tietokoneisiin ja päättivät pistää pystyyn ohjelmistoyrityksen. Ajatuksena oli tehdä ohjelmistoja kaikenlaisiin tarpeisiin – ja tehdä ne vieläpä hyvin.

Deltabitin toimintaa on alusta asti ohjannut se, että periksi ei anneta. Mitä haastavampi tehtävä on, sitä todennäköisemmin me siihen tartumme. Suurimpia onnistumisia ovat ne hetket, kun tuote, jonka tekeminen on ollut meille varsinainen pähkinä purtavaksi, on asiakkaallemme äärimmäisen yksinkertainen käyttää.

Tuotteita onkin syntynyt aikojen saatossa melkoinen liuta. Kokemusta on kertynyt aina toiminnanohjausjärjestelmän tekemisestä syövän sädehoidon potilastunnistuksen tekemiseen. Viime vuosina olemme keskittyneet ainoastaan työajanseurantaan ja kulunvalvontaan, joiden parissa ahertamisen aloitimme jo kaksikymmentä vuotta sitten.

Peruspilarit ovat pysyneet meillä samoina.

• Teemme vaikeista asioista helppoja.
• Tuotteidemme käyttö on mukavaa.
• Toimimme nopeammin kuin muut.

Laadukasta ja käyttäjäystävällistä tekemistä

Teemme kaiken itse, niin ohjelmistot kuin laitteet. Tämä takaa sen, että ne toimivat saumattomasti yhdessä. Suosimme muutenkin kotimaista hankkiessamme palveluita, tavaroita ja osia. Jopa silloin, kun se on aluksi tuntunut mahdottomalta. Haluamme näin puhaltaa yhteiseen hiileen. Meillä niin ekologinen, sosiaalinen kuin taloudellinenkin yhteiskuntavastuu on osa päivittäistä tekemistämme.

Vuosien aikana olemme tehneet tuhansia parannuksia tuotteisiimme – ja uusia tulee koko ajan. Lähes yhtä paljon teemme töitä myös sen eteen, että uusien ominaisuuksien myötä asiakkaidemme näytöille ei ilmesty yhtään turhaa tekstilaatikkoa tai nappia. Taustalla voi tapahtua vaikka mitä monimutkaista, mutta käyttäjille homma pysyy selkeänä ja suoraviivaisena. Ohjelmien ja laitteiden käyttö sujuu aivan jokaiselta.

Pidämme asiakkaistamme huolta

Järjestelmämme käyttöönotto käy sutjakkaasti ja todella nopeasti osaavan asiakastukemme ansiosta. Periksiantamattomia kun olemme, löydämme ratkaisun asiakkaidemme ongelmiin lähes tilanteessa kuin tilanteessa. Meille voi soittaa, laittaa viestiä tai chattia – vastaamme aina nopeasti, ystävällisesti ja asiantuntevasti. Ja ilman lisämaksua.

Työajanseurantamme ja kulunvalvontamme käyttäjiä on kertynyt jo kunnon joukko. Mukana on pieniä ja hieman isompiakin yrityksiä. Sellaisia, joissa aikalailla kaikki tuntevat toisensa.

Jos olet hankkimassa työajanseurantaa tai kulunvalvontaa, toivottavasti valitset meidät. Pidämme sinusta varmasti hyvää huolta. Voit vaikka kysyä tunnelmia heiltä, joilla tuotteemme ovat jo käytössä.

Kiitos, kun pysähdyit lukemaan meistä. Ota rohkeasti yhteyttä, jos selkeä ja suoraviivainen työajanseuranta ja kulunvalvonta kiinnostaa. Kerromme mielellämme lisää!

[email protected]
010 835 8550

Terveisin
Deltabitin väki