Tyrvään asennuspalvelussa stressitasot laskivat

Kaivoskoneita alusta alkaen valmiiksi koneiksi kokoava Tyrvään Asennuspalvelu siirtyi Deltabitin työajanseurannan käyttöön keväällä 2019.

Alihankkijana toimivan yrityksen työajanseuranta oli aiemmin hoidettu päämiehen järjestelmässä, mutta omat konkelonsa aiheuttivat koneiden tunnit ja lisätyöt, jotka piti poimia konekohtaisista ja käsin kirjatuista lapuista ja verrata raportteihin. Tulospalkkioiden laskeminenkin piti hoitaa käsin.

Deltabitin työajanseuranta toi helpotuksen tilanteeseen: Tuntien kirjaaminen ja kaikki tunteihin liittyvät toiminnot sujuvat kätevästi, yhdessä järjestelmässä. Järjestelmän käyttö helpottaa työajan kohdistumista oikealle työkohteelle. Tehokkuus parani, stressitaso pieneni.

Nyt lähes 20 työntekijän firmassa hoidetaan työaikakirjaukset Deltabit Idis -työaikapäätteellä, joka on yhteydessä Deltabitin pilvipalveluun mobiiliyhteydellä. Mobiiliyhteyden ansiosta laitteen voi sijoittaa mihin tahansa, kunhan käytössä on sähköä ja kuivaa sisätilaa. Pilvipalvelun kautta raportteja ja korjauksia voi tehdä konttorilla, kotitoimistolla tai missä tahansa muuallakin.

– Leimauspääte lähti toimimaan ongelmitta ja kirjaus projekteille sujuu hyvin. Raportteja ottaessani minulla oli alkuun rohkeuden puutetta tutkia ja kokeilla, mitä ohjelmalla voi saada aikaan, muistelee toimitusjohtaja Sakari Lehtonen.

– Deltabitin kiitettävän asiakaspalvelun myötä pulmat ovat ratkenneet. Myös liukumakertymät ja pekkaspäivien muutokset, jotka meillä on sovittu omaan malliin, on lisätty järjestelmäämme.

Nyt Tyrvään asennuspalvelussa työajankirjaus on samalla tasolla kuin parinkymmenen vuoden aikana kehittynyt hydrauliikan, automaation ja sähkötekniikan osaaminen – homma sujuu!