Työajanseuranta tilitoimistolle

Deltabit Gatekeeper on yksinkertainen ja tehokas työajanseurantajärjestelmä, jolla täydennät tilitoimistosi palveluita ja saat asiakkaasi entistäkin tyytyväisemmiksi.

Monipuolinen ja automatisoitu tuntien laskenta

Luotettavan palkanlaskennan pohjana on oikein lasketut työtunnit, lisät ja poissaolot.

Deltabitin työajanseurantajärjestelmän monipuoliset ominaisuudet takaavat, että saat tunnit valmiiksi palkkalajeihin lajiteltuina niin kuin pitää. Voit keskittyä huoletta palkkojen laskentaan, kun laskennan perusteena olevat tunnit ovat laskettu oikein.

Tiedonsiirto palkanlaskentaan

Deltabitillä tuntien siirto työajanseurannasta palkanlaskentaan sujuu kätevästi. Valitset siirrettävän ajanjakson ja painat siirtonappia. Siirtoasetukset sovitetaan vastaanottavan järjestelmän ja sinun toiveidesi mukaisiksi.

Siirto onnistuu jo nyt yhteen jos toiseenkin järjestelmään ja lisää tulee koko ajan. Yleisimpiä esimerkkejä ovat Netvisor, Procountor ja Mepco.

Käyttäjille poikkeuksellisen selkeä ja helppokäyttöinen

Palvelumme on suunniteltu äärimmäisen yksinkertaisiksi käyttää. Ulkoasu on selkeä ja yksinkertainen sekä leimaajille että hallinnoijille.

Koulutusta tarvitaan harvinaisen vähän, sillä toiminnat ovat helppokäyttöisiä ja helppoja omaksua.

Työajan kirjaukset voi tehdä joko mobiilisti puhelimella, tietokoneella tai itse valmistamillamme työajanseurantalaitteilla. Työaikapäätteet ovat avainlipputuotteita, joilla tunnistus onnistuu sormenjäljellä, avaimenperätunnisteella tai koodilla. Leimaukset tehdään kätevästi kosketusnäytöllä.

Järjestelmää on suorastaan mukava käyttää, asiakkaidenkin kertoman mukaan.

Projektiseuranta, työvuorosuunnittelu ja kulunvalvonta samassa paketissa

Työajanseuranta hoituu Deltabitillä sulavasti. Sen lisäksi pystyt seuraamaan myös projekteille, asiakkaille tai työvaiheille käytettyä aikaa.

Seuranta onnistuu jopa palkkalajeittain, jolloin näet esimerkiksi, kuinka paljon tietyllä projektilla on tehty ylitöitä. Näin saat seurattua kannattavuutta ja kustannusrakennetta entistäkin tarkemmin.

Työvuorosuunnittelu liittyy usein kiinteästi työajanseurantaan. Deltabit Gatekeeperillä saat hoidettua molemmat yhdessä järjestelmässä. Suunnittelija voi suunnitella vuorot, työntekijä tarkistaa omat vuoronsa ja lopuksi työajanseurannassa seurataan vielä toteutuma.

Työvuorosuunnittelulisäosasta löydät lisää tietoa täältä: Deltabit työvuorosuunnittelu

Eikä tässä kaikki. Samalla järjestelmällä hoidat myös ovien kulunvalvonnan. Voit määrittää, kuka pääsee kulkemaan mistäkin ovesta ja seurata ovien tilaa. Avaimet jäävät pois, kun voit käyttää RFID-lätkää oven avaamiseen.

Kulunvalvonnan yksityiskohdat löytyvät täältä: Deltabit kulunvalvonta

Varmatoiminen ja suosittu

Deltabitin tuotteet ovat käytössä jo 1000 asiakkaalla. Toiminta on luotettavaa ja asiakkaat erittäin tyytyväisiä.

Katso itse, mitä mieltä nykyiset asiakkaamme ovat Deltabitin toiminnasta. Löydät asiakkaidemme kertomukset täältä.

Tässä alkuun yksi esimerkki OAC Finlandilta.

Poikkeuksellisen hyvä asiakastuki

Olemme erityisen ylpeitä asiakastuestamme. Autamme sinua ja asiakastasi käyttöönoton alusta saakka koko käytön ajan, aina iloisella asenteella.

Käyttöönotossa määrittelemme järjestelmän juuri asiakkaallesi sopivaksi. Teemme TES-tulkinnan ohjeittesi mukaan ja lisäämme paikallisesti sovitut asiat järjestelmään. Nopeimmillaan järjestelmä on käytössä muutamassa tunnissa.

Sekä sinä että asiakkaasi saatte vastaukset ja haluamanne muutokset nopeasti sekä käyttöönoton aikana että sen jälkeen. Osaavien vastaajien ansiosta korjaukset menevät kohdilleen saman tien.

Asiakastukea hoitavat todelliset ihmiset eivätkä botit. Parhaimmillaan saatte vastaukset jopa asioihin, joita ette hoksanneet kysyä.

Voit soittaa meille (ilman lisämaksua), lähettää sähköpostia tai laittaa vaikka viestin chatissa. Autamme sinua nopeasti ja pyrimme hoitamaan asiasi loppuun saakka saman päivän aikana.

Kustannustehokas ja ennustettava hinnoittelu

Hinnoittelumme on yksinkertainen ja ennustettava.

  • Palvelumaksu perustuu järjestelmää aktiivisesti käyttävien henkilöiden määrään. Tauolla olevista tai poistuneista henkilöistä ei laskuteta.
  • Käytön aikana tuki ja muutokset kuuluvat kuukausimaksuun, joten yllätyksiä ei tule. Jos tarvitset muutoksia tai apua, voit ottaa yhteyttä saman tien ja saat avun ilman ylimääräisiä kustannuksia.
  • Pienillä yrityksillä järjestelmän käyttöönotto kuuluu kuukausimaksuun. Isommilla yrityksillä käyttöönotto tarjotaan kiinteähintaisena pakettina osana tarjousta. Siksi koko hankintakustannus on tiedossa jo hankintavaiheessa. Arvailu jää pois ja budjetti osuu kohdalleen.

Kaikista mukavinta on kuitenkin se, että Deltabitin työajanseurannan hinta on ominaisuuksiin verrattuna mainio. Asiakkaasi saa edullisesti todella paljon ja vieläpä siten, että kaikki tuntuu yksinkertaiselta.

Kun valitset Deltabitin, asiakkaasi nauttii.

Varaa esittely

Voit varata suoraan sinulle sopivan esittelyajan tai kysyä lisätietoja:

Varaa esittely!

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 010 8358550