Poissaolojen suunnittelu

Deltabit Gatekeeper -ohjelma on saanut nyt kokonaan uuden ominaisuuden, poissaolojen suunnittelun. Tyypillisiä ominaisuuden käyttötapoja ovat:

  • Lomasuunnittelu
  • Pekkasten suunnittelu
  • Liukumavapaiden suunnittelu
  • Työaikapankin pankkivapaiden suunnittelu

Poissaolojen suunnittelun ansioista ennakoitavien poissaolojen suunnittelu käy sinulta ja työntekijöiltäsi todella helposti:

  1. Työntekijäsi voivat tehdä ehdotuksia lomistaan sekä muista ennakoitavista poissaoloistaan järjestelmässä.
  2. Näet kaikki poissaolopyynnöt samassa näkymässä, jossa voit käydä hyväksymässä ne näppärästi. Näkymässä näet niin avoimet kuin jo hyväksytyt pyynnöt.
  3. Voit antaa työntekijöillesi mahdollisuuden nähdä toistensa pyyntöjä, jolloin he tietävät milloin kukakin on paikalla.
  4. Suunnitellut poissaolot näkyvät työajanlaskennassa, jolloin voit esimerkiksi siirtää lomat palkanlaskentaan jo etukäteen lomarahan maksamista varten.

Poissaolojen suunnittelun avulla varmistat, että töissä on tarpeeksi väkeä paikalla myös silloin, kun lomakausi on kuumimmillaan.

Työntekijäsi kiittävät, kun he voivat osallistua lomiensa suunnitteluun ja saavat tiedon kesälaitumille kirmaamisen ajankohdasta jo hyvissä ajoin. Näin työhyvinvointi paranee ja luottamus kasvaa.

Poissaolopyynnön tekeminen

Työntekijäsi voivat tehdä järjestelmän selaimessa pyynnön siitä, milloin he haluavat pitää lomansa tai käyttää pekkaspäivänsä tai liukumavapaansa.

Työntekijäsi pääsevät milloin vain katsomaan, onko heidän pyyntönsä hyväksytty. Näin he pysyvät ajan tasalla pyyntöjensä tilanteesta – ja sinä saat vähemmän kyselyitä niiden perään.

Voit toki käyttää ominaisuutta myös siten, että vain sinä voit suunnitella työntekijöidesi lomat. Tällöin voit valita, pääsevätkö työntekijäsi näkemään suunnitelmiasi.

Poissaolopyyntöjen hyväksyminen ja muokkaaminen

Kokonaisuuden hallinta poissaolojen suunnittelussa on helppoa. Näet työntekijöidesi kaikki avoimet ja hyväksytyt pyynnöt samassa näkymässä. Pystyt hyväksymään pyynnön yhdellä klikkauksella ja muutokset saat tehtyä näppärästi vain avaamalla pyynnön.

Jos työntekijöilläsi on tarvittavat käyttöoikeudet, pääsevät he katsomaan toistensa avoimia ja hyväksyttyjä pyyntöjä. Tällöin he tietävät, milloin kukakin on paikalla, mikä lisää työn sujuvuutta.

Lisäksi voit halutessasi antaa työntekijöillesi oikeudet hyväksyä tai muokata omia tai muiden pyyntöjä.

Poissaolojen suunnittelu ja työajanseuranta

Työntekijöidesi hyväksytyt poissaolopyynnöt näkyvät työajanlaskennassa samalla tavalla kuin työajanseurannassa tehdyt poissaolot. Tämän ansiosta voit siirtää esimerkiksi lomat palkanlaskentaan jo etukäteen lomarahan maksamista varten.

Ennalta suunnitellun poissaolon voi korvata työajanseurannassa toisella poissaololla, jos vaikkapa käy niin köpelösti, että työntekijäsi murtaa kätensä kesken lomansa.

Pyydä lisämoduuli käyttöösi

Poissaolojen suunnittelu on työajanseurannan lisämaksullinen ominaisuus. Ottaessasi sen käyttöösi lomien, pekkasten ja liukumavapaiden suunnittelu on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin.

 

Varaa esittely!

 

Soita: 010 835 8550
Tai lähetä postia: [email protected]