Deltabit Idis – uuden sukupolven älykästä työajanseurantaa

Deltabit Idis tuo älyä ja hupia työajanseurantaan. Uuden sukupolven älypääte yhdistää viimeisimmän sormenjälkitunnistustekniikan uusimman kosketusnäyttöteknologian kanssa. Lopputuloksena on kokonaan kosketuksella toimiva työaikapääte, jolla leimaukset sujuvat aina nopeasti ja luotettavasti. Deltabit Idis tekee jokapäiväisestä rutiinista leppoisan kokemuksen.

Tavoitteenamme oli kehittää niin tekniikaltaan kuin käyttökokemukseltaankin täysin uudenlainen kokemus työajanseurantaan. Halusimme tuoda markkinoille laitteen, jossa huipputekniikka antaa mahdollisuuden poikkeukselliseen käytön helppouteen ja luotettavuuteen.

Työajanseuranta on perinteisesti tehty läimäyttämällä sähköinen leimauskortti lukijalle tai ilmoittamalla työtunnit esimiehelle sähköpostilla tai paperilla. Helpompaa on käyttää Deltabit Idis -kosketuspäätettä.

Sisään ja ulos, lomalle tai lounaalle – kaikki hoituvat. Myös projekti- tai asiakaskohtaisten työaikojen kirjaus onnistuu käden käänteessä, syötät vain oikean projekti- tai asiakaskoodin ja tiedot on tallennettu.

Deltabit Idis tarjoaa parhaan kokemuksen myös yritykselle. Sormenjälkitunnistuksen ansiosta epäilyt ja arvailut jäävät pois, sillä leimaustietoihin voi luottaa. Sormenjälki varmistaa tarkasti henkilöllisyyden ja työaikaan liittyvät kirjaukset hoituvat käden käänteessä.

Kortittomuuden sekä tunnistuksen luotettavuuden ansiosta parempaa vaihtoehtoa työajan seurannalle ei ole. Siksi yhä useammat yritykset tyhjentävät taskut ja kaulat korteista ja siirtyvät sormenjälkiin.

Sormenjälkitunnistuksesta on kovaa vauhtia tulossa suosituin tapa seurata työaikaa. Edellisen 12 kuukauden aikana Deltabit Gatekeeper Pro -työajanseurantajärjestelmien myynti nelinkertaistui.

Työaikaa seurataan tuotteillamme jo nyt niin rakennustyömailla, teollisuudessa kuin toimistoissakin. Etenkin kasvavat pk-yritykset ovat ottaneet käytön ja hallinnan helppouden tyytyväisinä vastaan.

Ota yhteyttä niin katsotaan sopisiko Deltabit Idis myös sinun tarpeisiisi!

Varaa esittely!

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 010 835 8550