Uusi selainpohjainen työajanseurannan raportointi

Helppo on nyt vieläkin helpompi – uusi Deltabit Gatekeeper selainpohjainen työajanseurannan raportointi on nyt julkaistu.

Selainpohjainen työaikaraportointi

Jos työpäiviisi sisältyy työaikakirjausten tarkistamista, korjaamista tai raportointia, meillä on sinulle iloinen uutinen. Deltabit Gatekeeperin uuden selainpohjaisen työajanseurannan raportoinnin myötä työsi sujuu entistäkin sukkelammin.

Deltabit Gatekeeperin työajanseurannan raportointi sisältää monia työskentelyäsi helpottavia ominaisuuksia.

Pikavalintojen avulla pääset tarkastelemaan suoraan edellisen päivän, edellisen viikon, edellisten neljän viikon ja edellisen kuukauden tapahtumia. Voit tietenkin halutessasi valita raportin aikavälin vapaasti, jopa minuutin tarkkuudella.

Selkeät tunnusvärit osoittavat, mitkä tuntimerkinnät ovat työntekijän kirjaamia, mihin on tehty muutoksia manuaalisesti ja mitkä on jo hyväksytty.

Kolme erilaista raporttinäkymää tarjoaa tietoa tarpeittesi mukaan – ja jos haluat tulostaa tai tallentaa raportteja pdf- tai csv-formaatissa, valitset vain sopivan näkymän. WYSIWYG-tyyliin raporttiin tallentuu se näkymä, joka tulostushetkellä on avattuna. Parasta on se, että saat kaiken tarvitsemasi tiedon samaan näkymään. Merkintöjen selaaminen on helppoa kuin mikä!

Käytön sujuvuutta lisää hiiren oikean näppäimen alle ohjelmoimamme pikatoiminnot. Yhdellä klikkauksella pääset suoraan tekemään yleisimpiä toimenpiteitä kuten lisäämään tapahtumia, muuttamaan työvuoromerkintöjä tai hyväksymään kirjauksia.

Kuten ennenkin, asiantuntijamme hoitavat puolestasi raporttien räätälöinnin sekä tulo- ja lähtökirjausten automatisoinnin. Tarvitsemme vain tiedot työvuoroista tulo- ja lähtöaikoineen sekä palkkalajit ja poissaolotyypit laskentasääntöineen. Sinä saat reaaliaikaisen ja tarkan raportin muutamalla klikkauksella aina tarvitessasi.

Miltä kuulostaa? Helpolta, vai mitä? Jos vaivaton työajanseuranta sukkelasti sujuvan raportoinnin kera kiinnostaa, ota yhteyttä!

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 010 8358550