Korv-Görans Kebab sai työajanseurannan sujumaan

Korv-Görans Kebab on vuonna 1988 perustettu pakasteiden valmistamiseen erikoistunut perheyritys. Vuonna 2021 he ottivat käyttöönsä Deltabitin sähköisen Gatekeeper-järjestelmän, joka on auttanut tehostamaan työaikojen kirjaamista sekä palkanlaskentaa.

”Tuotantomme sijaitsee Pietarsaaressa, jossa pääasiassa valmistamme pakastettuja kebab- ja broilerituotteita. Toimimme monilla eri segmenteillä, kuten kuluttaja-, vähittäiskauppa-, teollisuus-, catering- ja ravintola-asiakkailla. Vaihdoimme palkanlaskentaohjelmistomme muutama vuosi sitten, joten oli luontevaa ottaa samalla käyttöön uusi työajanseurantajärjestelmä. Integroimme Deltabitin Gatekeeper-järjestelmän palkanlaskentaohjelmistoon, mikä on helpottanut huomattavasti työaikojen ja palkkojen seurantaa”, kertoo laatu- ja henkilöstöpäällikkö Catarina Ahlö.

Sähköistä työajanseurantaa ajasta ja paikasta riippumatta

Korv-Görans Kebab tarvitsi nykyaikaisen työajanseurantajärjestelmän, josta saisi siirrettyä sähköiset työaikaraportit suoraan palkanlaskentaohjelmaan. Deltabit valikoitui toimittajaksi muun muassa siksi, että ohjelmaa voidaan käyttää sähköisesti missä ja milloin tahansa.

”Tuotannossa ja hallinnossa työskentelevät työntekijämme voivat nyt kirjata työaikansa sähköisesti joko puhelimella tai tietokoneella. Työtuntien kirjaamiseen on käytössä kolme työaikapäätettä. Lisäksi keittiössä on yksi pääte lounastauon kirjaamiseen. Kaikki työaikakirjaukset lähtevät automaattisesti palkanlaskentaan, mikä on tehnyt palkanlaskentaprosessista huomattavasti nopeampaa ja sujuvampaa”, Catarina toteaa.

Korv-Görans Kebab työaikapääte

Erinomainen ruotsinkielinen palvelu ylitti odotukset

Catarina kertoo, että yhteistyö Deltabitin kanssa on ollut erittäin tehokasta. He ovat tehneet tiivistä yhteistyötä työajanseurannan ja palkanlaskennan parantamiseksi. Catarina arvostaa erityisesti Deltabitin tiimin tarjoamaa loistavaa ruotsinkielistä palvelua.

”Meillä on hyviä kokemuksia Deltabitin käytöstä. Heidän asiakaspalvelunsa on aina ollut avuliasta ja olemme tehneet tiivistä yhteistyötä heidän kanssaan ratkaistaksemme erilaisia haasteita ja ongelmia, joita matkan varrella on tullut vastaan. Kun aloitimme yhteistyön Deltabitin kanssa, heidän asiakaspalvelunsa oli suomenkielistä ja se sopi kyllä meille. Myöhemmin he alkoivat tarjota meille asiakaspalvelua ruotsiksi. Se on ollut meille mahtava juttu, koska olemme pystyneet ratkaisemaan äidinkielellämme ilmeneviä ongelmia.”, Catarina kertoo.

Deltabit tarjoaa kattavan palvelun työajan seuraamisesta raportointiin

Vaikka Korv-Görans käyttää Deltabitia pääasiassa työajan seurantaan ja raportointiin, ohjelma auttaa myös sairauspoissaolojen raportoinnissa ja seurannassa. Catarina on tyytyväinen Deltabitin ammattitaitoiseen palveluun, joka on auttanut suoraviivaistamaan ja yksinkertaistamaan työajan seurantaa.

”Meille suositeltiin Deltabitin ohjelmistoa. Valitsimme heidät, koska järjestelmä oli yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen kaikille osapuolille. Meille oli myös tärkeää, että pystyimme siirtämään tiedot sähköisesti palkanlaskentaohjelmistoon. Suosittelemme Deltabitia lämpimästi myös muille yrityksille tehokkaan ja asiantuntevan palvelun vuoksi. Järjestelmän toimittamisen lisäksi he ovat auttaneet meitä räätälöimään tarpeisiimme sopivan raportoinnin”, Catarina kertoo.