Kalaneuvos vaatii luotettavuutta

Niin raaka-aineiden, tuotannon kuin henkilöstön osaamisenkin laatu on Kalaneuvokselle äärimmäisen tärkeää. Myös kulunvalvontaan on haluttu panostaa, sillä esimerkiksi hygieeninen kulkeminen puhdastiloihin on äärimmäisen tärkeää.

– Kulunvalvontajärjestelmämme pitää pystyä hallitsemaan kulkua luotettavasti jokaisella ovella erikseen, kertoo toimitusjohtaja Veijo Hukkanen.

Pelkkä varmuus ei riitä Hukkaselle, vaan kulkemisen pitää olla myös helppoa. – Ovet voi pitää lukossa, mutta ihmiset pääsevät silti kulkemaan vaivattomasti.

Toimintavarmuus eri olosuhteissa on järjestelmälle ehdoton vaatimus. Deltabitin järjestelmällä hallittaviin tiloihin kuuluu esimerkiksi hallipakastin, jossa on tasaisesti yli 20 astetta pakkasta.

– Sanoin tilausta tehdessäni Deltabitille että pitäkää pojat huolta, että toimitatte kunnon vehkeitä. Sen vaatimuksen Deltabit täytti, olen ollut todella tyytyväinen laitteiden toimivuuteen.

Kalaneuvos on perinteikäs perheyritys, joka kuuluu Suomen suurimpiin kalanjalostusyrityksiin. Heidän Kalaneuvos-tuotteensa ovat monipuolista ruokaa jokaiseen makuun. Kalaneuvoksen tavoitteena on aina ollut hyödyntää uusinta tietoa sekä käyttää kulloinkin nykyaikaisinta saatavilla olevaa tekniikkaa.