Kalaneuvos vaatii luotettavuutta

Niin raaka-aineiden, tuotannon kuin henkilöstön osaamisenkin laatu on Kalaneuvokselle äärimmäisen tärkeää. Esimerkiksi kulku puhdastiloihin on hygieniasyistä tarkasti rajattua.

– Kulunvalvontajärjestelmämme pitää pystyä hallitsemaan kulkua luotettavasti jokaisella ovella erikseen, kertoo toimitusjohtaja Veijo Hukkanen. – Sormenjälki varmistaa yksiselitteisesti henkilöllisyyden ja on siksi mielestämme paras tapa hoitaa pääsy.

Pelkkä varmuus ei riitä Hukkaselle, vaan kulkemisen pitää olla myös helppoa. – Sormenjälkitunnistus yhdistää mainiosti turvallisuuden ja helppouden. Ovet voi pitää lukossa, mutta ihmiset pääsevät silti kulkemaan vaivattomasti ilman avaimia.

Totuin sormenjäljellä kulkuun ulko-ovesta niin, että minun oli suorastaan pakko laittaa myös työhuoneeni oveen sormenjälkilukija, Hukkanen naurahtaa.

Toimintavarmuus eri olosuhteissa on järjestelmälle ehdoton vaatimus. Deltabitin järjestelmällä hallittaviin tiloihin kuuluu esimerkiksi hallipakastin, jossa on tasaisesti yli 20 astetta pakkasta.

– Sanoin tilausta tehdessäni Deltabitille että pitäkää pojat huolta, että toimitatte kunnon vehkeitä. Sen vaatimuksen Deltabit täytti, olen ollut todella tyytyväinen laitteiden toimivuuteen.

Kalaneuvos on perinteikäs perheyritys, joka kuuluu Suomen suurimpiin kalanjalostusyrityksiin. Heidän Kalaneuvos-tuotteensa ovat monipuolista ruokaa jokaiseen makuun. Kalaneuvoksen tavoitteena on aina ollut hyödyntää uusinta tietoa sekä käyttää kulloinkin nykyaikaisinta saatavilla olevaa tekniikkaa.