Kalaneuvos tykkää tunnistuksesta

Sormenjälkitunnistus tuo mukavuutta ovista kulkemiseen lähes alalle kuin alalle. Eräs näistä on elintarvikeala. Useat elintarvikeyritykset ovat valinneet sormenjäljellä toimivan Deltabit Gatekeeper Pro -järjestelmän hoitamaan tiloihin pääsyn. Mainio esimerkki yrityksestä, joka innostui sormenjäljen eduista, on yksi Suomen suurimmista kalanjalostusyrityksistä, V. Hukkanen Oy. Olet hyvinkin todennäköisesti törmännyt heidän Kalaneuvos-tuotteisiinsa omassa lähikaupassasi.

Pääsyyt V. Hukkasen päätymisessä sormenjälkitunnistuksen käyttöön olivat luotettavuus, helppous ja toimivuus kylmissä olosuhteissa. Sormenjälki varmistaa yksiselitteisesti henkilöllisyyden ja ihmiset pääsevät kulkemaan ovista ilman avaimia. Lisäksi sormenjälkilukijamme toimivat luotettavasti myös Hukkasen hallipakastimessa, jossa on ympäri vuoden yli 20 astetta pakkasta.

Valinta oli helppo ja järjestelmä edelleen mieleinen, jopa innostava. Lue koko V. Hukkasen tarina Referenssit-sivultamme tai ota yhteyttä jos haluat tietää lisää.