Deltabit Idis -kellokorttilaite tunnistaa myös RFID-tunnisteet

Mielestämme työajanseurannan pitäisi olla mahdollisimman helppoa. Jos hankit työajanseurantajärjestelmän, niin sen tulee sopeutua käyttäjien tarpeisiin eikä toisin päin. Töiden pitää helpottua eikä hankaloitua.

Jotta vieläkin useammalla työpaikalla hommat helpottuisivat, lisäämme jälleen yhden ominaisuuden Deltabit Idis -kellokorttilaitteeseen:

Nyt voit tunnistautua sormenjäljen ja numerokoodin lisäksi myös RFID-pohjaisella avaimenperätunnisteella.

Tämä avaa taas uusia mahdollisuuksia työajanseurannan sujuvoittamiseen. Ei kaikille, mutta aika monille.

Deltabit Idis -kellokorttilaite RFID-tunnisteella

Työajanseurannan voi hoitaa työpaikasta tai jopa työtehtävästä riippuen erilaisilla tavoilla. Siksi monipuolisuus on valttia, jotta sekä järjestelmän käyttäjät että sitä hallinnoivat henkilöt ovat tyytyväisiä tehtävästä riippumatta.

Tässä pari esimerkkiä erilaisista tavoista seurata työaikaa.

Nettileimaukset pääte- ja reissutyöhön

Joillakin työpaikoilla työaika kirjataan nettiselaimen kautta. Tämä sopii hyvin työpaikkoihin, joissa työtä tehdään pääosin tietokoneella. Työt voivat olla vaikka tavallisia toimistohommia tai erilaisia suunnitteluhommia.

Myös silloin, kun työ on jatkuvaa reissaamista, on kätevää, jos työajan kirjaukset voi tehdä vaikka puhelimella. Myyntikaverit ja huoltomiehet tietävät hyvin, mistä puhun.

Kellokorttilaite tuottavaan työhön

Nettileimaukset sopivat siis hyvin tietotyöläisille. Mutta on myös paljon töitä, jotka tehdään yhdessä työpaikassa niin, että työntekijät käyttävät tietokonetta vain satunnaisesti tai eivät ollenkaan.

Ne ovet usein paikkoja, joissa valmistetaan tavaroita ja tuotetaan ruokaa. Tai huolletaan tavaroita, ilahdutetaan ihmisiä tai autetaan eläimiä. Esimerkiksi metalliverstaita, kokoonpanotehtaita, maatiloja, autokorjaamoita, teattereita ja eläinlääkäriasemia. (Voit katsoa täältä 100 esimerkkiä asiakkaistamme.)

Näihin sopii parhaiten erillinen kellokorttilaite, jota ei tarvitse käynnistellä tai kantaa mukanaan niin kuin tietokonetta tai puhelinta. Ei tarvitse muuta kuin kävellä työaikapäätteelle ja kertoa mitä on tekemässä.

Deltabit Idis = yksinkertainen työajanseuranta

Deltabitillä on tuotteet näihin kaikkiin tilanteisiin, niin nettileimauksiin kuin työaikapäätteellä hoidettaviin kirjauksiin.

Kellokorttilaitteemme on nimeltään Deltabit Idis. Se on kunnon suomalaista osaamista, suunniteltu ja valmistettu Tampereella. Suurella syrämmellä tietenkin.

Olemme tehneet Deltabit Idis -leimauslaitteemme alusta saakka mahdollisimman helpoksi ja yksinkertaiseksi käyttää. Hikeä ja pakaralihaksia säästämättä.

Deltabit Idiksellä henkilön tunnistaminen tapahtuu sormenjäljellä ja työkirjauksen tai projektin valinta tapahtuu herkällä kosketusnäytöllä. Näin työajan kirjaus onnistuu parilla kosketuksella. Tap ja tap.

Helpon käytön lisäksi Deltabit Idis on myös helppo ottaa käyttöön ja hallita. Näytöllä näkyvät kirjausmahdollisuudet määritellään hallintaohjelmassa, joten niitä pystyy muokkaamaan helposti saman tien. Määrittelyt ja muutokset hoituvat siis minimityöllä.

Sormenjälki, RFID-tunniste ja koodi

Deltabit Idiksessä on nyt tuki myös henkilön tunnistukselle leimaustunnisteella. Eli avaimenperätunnisteella. Eli RFID-tägillä. Eli kulkulätkällä. Rakkaalla lapsella on monta nimeä…

Nyt tunnistustapoja on valittavanasi kokonaista kolme kappaletta:

  • sormenjälki
  • leimaustunniste
  • numerokoodi

Mihin noin monta tunnistustapaa tarvitaan?

Sormenjälki on helpoin ja nopein tapa tunnistautua. Taskuista ei tarvitse kaivella mitään ja tunniste on aina mukana. Se on siksi useimmille ykkösvaihtoehto.

Leimaustunniste sopii hyvin työpaikoille, joissa kädet likaantuvat ja kellokorttilaitetta käytetään esimerkiksi työvaiheseurantaan, jolloin leimauksia tehdään usein työpäivän aikanakin eikä pelkästään töihin tullessa tai töistä lähtiessä.

Numerokoodi on puolestaan hyvä vaihtoehto silloin, jos henkilö pitää tunnistaa ennen kuin hänen sormenjälkensä on tallennettu tai hänelle on annettu leimaustunniste. Tällöin hänelle voi luoda henkilökohtaisen koodin. Viesti vain tekstarilla puhelimeen ja hän pystyy tunnistautumaan saman tien.

Ja onhan toki vielä henkilökohtainen valinnanvapaus. Jos haluat olla joustava työantaja, voit antaa työntekijöiden itse valita, mitä he haluavat käyttää. Kun kerran vaihtoehdot ovat saatavilla, niin miksi niitä ei käyttäisi?

Kiinnostaisiko sinua nähdä Deltabit Idis toiminnassa?

Kuulostaako Deltabit Idis hyvältä?

Jos yksinkertainen työajanseuranta houkuttaa, niin pyydä meidät käymään. Pääset näpräämään Idistä vaikka omalla työpöydälläsi.

Varaa esittely tai kysy lisää[email protected]

Tai soita
010 8358550

LUE LISÄÄ DELTABITINTYÖAJANSEURANNASTA