Sormenjälkitunnistin on huoleton vaihtoehto avaimelle

Abloyn Exec-avaimen patentin päättyminen aiheuttaa lisätyötä taloyhtiöissä. Turvallisuuden takaamiseksi joissain yhtiöissä on päätetty, että käytössä tulee olla patenttisuojattu avain.

Suosittelemme siirtymään avaimen sijaan sormenjälkitunnistimeen. Se on toimiva ja turvallinen vaihtoehto mukana kuljetettavalle avaimelle.

Avain ei voi hukkua tai unohtua, koska se on mukana asukkaan omassa sormenpäässä. Avain ei voi myöskään joutua vääriin käsiin, joten tarvetta lukon uudelleensarjoittamiselle ei ole.

Suuressa organisaatiossa avainten hallinnointi on työlästä, joten sormenjälkitunnistin sopii mainiosti kohteisiin, joissa on runsaasti vaihtuvia käyttäjiä. Avaimia tai kulkukortteja ei tarvitse kerätä pois, riittää kun merkitsee oikeudet loppuneeksi ja homma on sillä selvä.

Sormenjälkeen perustuva tunnistaminen on luotettavaa. Se perustuu sormenjälkeen, joka jokaisella on yksilöllinen. Sormenjälki pysyy samana ihmisen ikääntyessä, ja paranee samanlaiseksi onnettomuuden jälkeen.

– Sormenjälkitunnistus on monelle arkea. Deltabitin tuotteita on käytetty yli kymmenen vuotta. Ne rekisteröivät miljoonia tunnistuksia kuukaudessa, eikä yhtään väärinkäytöstapausta ole havaittu, sanoo Juha Turunen, Deltabitin myyntijohtaja. – Tuotteemme toimivat nopeasti ja luotettavasti säässä kuin säässä, niin sisällä kuin ulkonakin.

Deltabitin tuotteita on käytössä niin yksityiskodeissa ja asuntoloissa kuin tehtaissa, toimistoissa, sairaaloissa ja pankeissakin. Deltabit Dooris soveltuu asuintiloihin. Yrityskäyttöön suunniteltu Deltabit Gatekeeper avaa ovet ja lisäksi kirjaa kulkutapahtumat, seuraa työaikaa sekä ohjaa hälytysjärjestelmiä.

Lue lisää Deltabit Gatekeeper -tuotteista kulunvalvonta-sivultamme.