Ovien etäavaus ja -lukitus selaimen kautta sekä muuta

Deltabit Gatekeeperiin on tullut uusia ominaisuuksia.

  • Hoida ovien etäavaus ja -lukitus selaimen kautta missä ja milloin vain. Vaikkapa kotoa käsin puhelimella, jos sinun täytyy avata työpaikan ovi toiselle henkilölle.
  • Näet ovien etäavaukset ja -lukitukset tapahtumista. Näin voit jälkikäteen tarkistaa, kuka avasi tai lukitsi minkäkin oven ja milloin.
  • Henkilöt-osiossa on uusi hakukenttä henkilöiden hakemiseen. Etsimäsi henkilö löytyy aiempaa nopeammin – riittää kun syötät hakukenttään nimen alun, henkilönumeron tai RFID-avaimenperätunnisteen.

Käydäänpä listaa tarkemmin läpi.

Ovien etäavaus ja -lukitus selaimen kautta

Jo aiemmin tulleeseen ovivalvontaan on tullut mukava lisäys. Voit avata tai lukita ovia selaimen kautta puhelimella tai tietokoneella missä ja milloin vain.

Voit avata lukon:

  • ”toistaiseksi”, jolloin lukko pysyy auki seuraavaan etänä tehtyyn tai kalenteripohjaiseen ohjaukseen asti.
  • ”vain kerran”, jolloin lukko avautuu muutamaksi sekunniksi.
  • ”päättymisaikaan asti”, jolloin saat määriteltyä kellonajan, jonka jälkeen ovi menee lukkoon.

Sulje ovi -komento lukitsee oven.

Kolmas vaihtoehto on Poista nykyinen ohjaus. Sillä voit poistaa meneillään olevan ohjauksen, jolloin ovet menevät säppiin saman tien. Esimerkiksi silloin, jos ovi on ajastettu pysymään auki tiettyyn aikaan asti, mutta tarvetta ajastukselle ei enää ole.

Ovivalvonta näkyy valikossa ainoastaan silloin, kun järjestelmässä on ovia. Tällöinkin se näkyy vain niille henkilöille, joilla on oikeudet ovien ohjaukseen. Näin valikko pysyy selkeänä kaikille käyttäjille.

Ovien etäavausten ja -lukitusten tarkastelu jälkikäteen

Haluaisitko saada tietää, kuka on avannut tai lukinnut minkäkin oven ja milloin? Tapahtumat-näkymässä tämä onnistuu. Vältyt epäselvyyksiltä, kun näet kaikki etänä tehdyt ovien ohjaukset listasta.

Etänä tehtyjä ovien avauksia ja lukituksia on mahdollista tarkastella tapahtumissa. Niiden muokkaaminen tai poistaminen on kuitenkin estetty, jotta tapahtumat on mahdollista jäljittää.

Henkilöiden hakeminen

Henkilöt-osiossa olevan henkilölistan yläpuolelle on päivityksen myötä ilmestynyt hakukenttä, jolla yksittäisen henkilön valinta helpottuu.

Aiemmin sinun täytyi erikseen avata hakuikkuna ja valita, mitä haluat hakea. Uuden hakukentän myötä pystyt hakemaan etsimääsi henkilöä yhdessä paikassa entistä nopeammin.

Voit hakea etsimääsi henkilöä

  • etu- tai sukunimen alulla,
  • henkilönumerolla,
  • tai RFID-avaimenperätunnisteella.

Sopivat hakutulokset tulevat näkyviin sitä mukaa kuin kirjoitat. Esimerkiksi kirjoittamalla hakukenttään ”a”, näkyviin tulee kaikki a:lla alkavat etu- ja sukunimet.

Myös työajanseurannan puolella etsimäsi henkilön valitseminen haettavaksi onnistuu etu- tai sukunimen alulla tai henkilönumerolla. Lisäksi voit samalla periaatteella suodattaa työaika- ja käyttäjäryhmiä sekä osastoja.