Laajennettu saldoseuranta ja paljon muuta

Uutuudet

Nyt on Deltabit Gatekeeperiin tullut paljon uusia ominaisuuksia:

  • Pystyt seuraamaan liukuman lisäksi mm. pankkituntien, pekkasten ja lomien saldoja.
  • Pääset katsomaan kulku- ja työvaihetapahtumia selaimessa.
  • Voit kirjata lähtöleimauksella lomaa kuusi päivää viikossa.
  • Työntekijäsi näkevät päätteeltä omat leimaustapahtumansa.

Laajennettu saldoseuranta

Laajennettu saldoseuranta sisältää normaalin liukuman lisäksi myös esimerkiksi pankkituntien, pekkasten ja lomien saldojen seuraamisen samassa järjestelmässä. Voit myös määritellä näytettävät ja seurattavat saldot ryhmittäin.

Pystyt seuraamaan saldoja niin raportilta kuin myös leimauksen jälkeen päätteeltä ja selaimessa.

Saldot selaimessa

Myös työntekijäsi pääsevät näkemään päätteeltä ja selaimessa tärkeimmät saldonsa, joita voi olla enintään kolme. Jos saldoja on määritelty useampia, voivat työntekijäsi napista painamalla katsoa jopa seitsemän saldon tilanteen.

Voit asettaa aloitussaldon tai muuttuneen saldon Henkilöt-näkymässä. Pääset sitä kautta myös asettamaan uuden laskennan aloituspäivän.

Saldolaskenta

Tämän myötä raporttiin on ilmestynyt uusi sarake kokonaissaldolle, jonka voit halutessasi joko näyttää tai piilottaa.

Lisäksi uutena ominaisuutena työaikalajeille voi määritellä normaalista poikkeavia saldopäiviä, kuten kirjata lähtöleimauksella automaattisesti kuusi lomapäivää lomaviikoille.

Tapahtumat-näkymä selaimessa

Hallintaohjelmassa jo pitkään ollut Tapahtumat-näkymä on nyt tuotu myös selaimeen.

Pystyt helposti katsomaan ja suodattamaan erilaisia tapahtumia haluamallasi hakuajalla. Kulkutapahtumien lisäksi voit tarkastella myös työaika- ja työvaihetapahtumia sekä eritellä kulkutapahtumia vielä tarkemmin erilaisiin kulunvalvontatapahtumiin.

Tapahtumat-näkymä

Tapahtumien selaamiseen tarvitset oikeuden joko työaikatapahtumien tai kulkutapahtumien katseluun. Tapahtumien muokkaaminen onnistuu vielä pienen hetken vain hallintaohjelmassa.

Työaikapääte

Työntekijäsi voivat nähdä leimaustapahtumansa myös päätteeltä.

Työaikapäätteen kielen (suomi, ruotsi tai englanti) sekä aikavyöhykkeen voi määritellä suoraan konfigurointiohjelmassa.

Lisäksi konfigurointiohjelmassa voi määritellä, kuinka kauan saldo jää näkyviin leimauksen jälkeen sekä koodin, jolla voi rajoittaa henkilöiden pääsyä hallintavalikkoon.

Parannukset

Uusien ominaisuuksien lisäksi Deltabit Gatekeeperiin on tehty muutamia käyttöä helpottavia parannuksia.

Henkilöiden tallentaminen ja poistaminen

Aiemmin lisätessäsi henkilöä järjestelmään, pystyit tallentamaan henkilön ilman käyttäjäryhmää. Tällöin henkilö katosi näkyvistäsi, koska vain tunnuksella ”admin” on oikeus henkilöihin, joilla ei ole käyttäjäryhmää.

Jotta henkilö ei vahingossa katoa sinulta järjestelmän syövereihin, lisäsimme uuteen versioon erillisen varmistusikkunan, jossa sinun on valittava henkilölle jokin käyttäjäryhmä. Mutta jos haluat tarkoituksella, että henkilö näkyy vain tunnuksella ”admin”, valitse ”Ei käyttäjäryhmää”.

Ei käyttäjäryhmää

Ennen henkilön poistaminen järjestelmästä oli turhan helppoa. Henkilön poistamisen myötä järjestelmästä häviävät nimittäin myös kaikki henkilön tiedot leimauksineen päivineen.

Uudessa versiossa henkilön poistaminen vaatii sinulta erillisen hyväksymisen. Näin vältyt henkilötietojen tahattomalta poistamiselta – ja sen aiheuttamalta ketutukselta.

Työvuorosuunnittelu

Vuororyhmien Ryhmät-suodattimeen on lisätty ”Ei ryhmää” -vaihtoehto. Näin näet omana ryhmänään henkilöt, joilla ei ole vuororyhmää.

Ryhmät suodatin

Lisäksi viedessäsi vuororyhmän vuoron päälle, koko vuoron väri muuttuu. Näin sinun on helpompi seurata, mihin vuoroon olet lisäämässä henkilöitä.

Työaikapäätteen virheilmoitukset

Aiemmin työaikapäätteellä luki kaikissa ongelmatilanteissa vain ”Ylläpito käynnissä”, vaikka syy saattoi olla jokin aivan muu. Nyt ilmoitukset ovat tarkempia:

  • ”Ylläpito käynnissä”, kun laitteen tietoja päivitetään.
  • ”Ei verkkoyhteyttä”, kun laite ei saa yhteyttä palvelimelle käynnistettäessä.
  • ”Odottaa liittämistä”, jos uutta laitetta ei ole vielä liitetty järjestelmään.
  • ”Ei verkkoyhteyttä” himmeämmällä värillä ruudun alareunassa, jos verkkoyhteys katkeaa.

Virheilmoitukset

Ja näin olet paremmin kartalla siitä, mistä syystä mikäkin ongelma johtuu.