Deltabitin työvuorosuunnittelu – suunnittelu sujuu ja vuorot rullaavat

Aiheuttavatko lomat, pekkaset tai äkilliset sairastumiset päänvaivaa työvuorolistojen tekemisessä? Vaihteleeko työmäärä asiakastarpeen tai olosuhteiden, kuten sään tai tapahtumien takia? Onko haasteenasi vaihtuva työvoima?

Vai kaipaatko muuten vain sujuvampaa työvuorosuunnittelua?

Deltabitin työvuorosuunnitteluohjelman avulla työvuorolistojen tekeminen käy todella helposti. Saat hoidettua yllättävätkin muutokset parilla klikkauksella.

Yrityksesi arki helpottuu – ja voit heittää hyvästit vanhoille paperisille työvuorolistoille.

Oikea määrä tekijöitä oikeisiin tehtäviin

Jotta työ sujuu, on paikalla oltava oikea määrä henkilöitä oikealla osaamisella.

Esimerkki: Hoivakoti Harmajan aamuvuoroon tarvitaan viisi hoitajaa. Lisäksi vuoroon tulevilla sairaanhoitajilla täytyy olla voimassa olevat lääkeluvat.

Osaaminen voi olla lakisääteistä, kuten lääkeluvat. Tai se voi olla ammattiosaamista, kuten tietyn koneen käyttämistä.

Myös työaikalailla on oma painava sanansa sanottavanaan työvuorolistojen suunnittelussa. Listat on suunniteltava ja annettava työntekijälle aina ajoissa.

Luonnostele, julkaise, katsele

Deltabitin työvuorosuunnitteluohjelmassa on kaksi näkymää:

  • Suunnittelijan suunnittelunäkymä.
  • Työntekijän kalenterinäkymä.

Suunnittelunäkymä

Käyttöönoton yhteydessä suunnittelunäkymään rakennetaan pohja, johon saat näppärästi lisättyä tarvittavat vuorot, henkilöt ja osaamiset.

Esimerkki: Leipomo Seesamilla on kaksi vuoroa. Molempiin vuoroihin tarvitaan taikinantekijöitä, ylöslyöjiä, paistajia, pakkaajia sekä siistijiä. Työntekijöiden vastuulla on useampi tehtävä saman vuoron aikana. Osan työntekijöistä täytyy osata käyttää työssä tarvittavia koneita. Jokaisella täytyy olla suoritettuna hygieniapassi.

Jos tietyissä vuoroissa on aina samat henkilöt, voit muodostaa heistä kätevästi ryhmiä. Kun siirrät ryhmän vuoron otsikon päälle, henkilöt siirtyvät automaattisesti oletustehtävilleen. Voit lisätä henkilöt myös yksitellen. Näkymästä selviää, onko vuorossa oikea määrä henkilöitä oikealla osaamisella.

Työvuorosuunnittelu lisää ryhmä

Suunnitelmia muokataan ja tallennetaan luonnostilassa. Tällöin muokkaukset näkyvät vain sinulle, eivätkä ne vielä päivity työntekijän työvuorokalenteriin.

Kalenterinäkymä

Kun työvuorolista on valmis, voit julkaista vuorot. Työntekijän tarvitsee vain ottaa puhelimensa tai tietokoneensa esille ja tarkistaa vuoronsa työvuorokalenterista.

Työvuorolista

Jos kaipaat perinteisempää työvuorolistaa, saat tulostettua tai vaikkapa lähetettyä sen helposti PDF-tiedostona sähköpostiin.

Työajanseuranta ♥ työvuorosuunnittelu

Työvuorosuunnittelu on osa Deltabit Gatekeeper -järjestelmää, johon kuuluu myös helppo ja monipuolinen työajanseuranta. Pääset siis yhdellä kirjautumisella käyttämään molempia.

Suunnitellessasi työvuoroja voit kätevästi käydä seuraamassa tehtyjä tunteja, lisiä ja poissaoloja työajanseurannan puolella.

Varaa aika esittelyyn!

Haluaisitko tietää työvuorosuunnittelustamme lisää?

Varaa esittely!

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 010 8358550