Deltabit projektiraportointi – yllättävän yksinkertainen, uskomattoman monipuolinen

Deltabit Gatekeeperin työajanseurantaan kuuluva projektiraportointi on konepellin alta todella monimutkainen. Jos mietit, miten paljon dataa se sisältää, se on aivan ilmeistä: tehdyt työtunnit asiakkaittain, projekteittain, työvaiheittain, työntekijöittäin, normaalitunnit, ilta- ja yölisät, ylityöt, ehkä tuotetut kappalemäärät ja ajetut kilometritkin, ja kaikkia näitä tietoja sitten voidaan tutkailla mistä näkökulmasta tahansa.

Mutta eihän tämän monimutkaisuuden tarvitse sinulle näkyä!

Sinä voit keskittyä käyttämään projektiraportointia omien tarpeidesi mukaan, oli se sitten asiakaslaskutuksen hoitoon, sisäisen tehokkuuden tai tuotannon pullonkaulojen analyysiin tai eri työvaiheiden kustannuslaskentaan. Me hoidamme määrittelyt siten, että näet haluamasi tiedot yksinkertaisesti.

Voit selata samaa dataa eri näkökulmista: Voit tutkailla yksittäiselle asiakkaalle tehtyjä tunteja, tietyn työntekijän projektitunteja, analysoida työvaiheita ja projekteja. Ajankohdaksi voit valita sopivan aikavälin vaikka minuutin tarkkuudella tai pikavalinnoista kätevästi edellisen päivän, edellisen viikon, edelliset neljä viikkoa tai edellisen kuukauden.

Näkymiä on paljon, mutta siirtyminen näkymästä toiseen on näppärää.

Datan monipuolinen hyödyntäminen on helppoa. Raportteja voi tulostaa tai tallettaa pdf- ja csv-formaatissa. Raporttiin tallentuu aina se näkymä, joka tulostushetkellä on valittuna. Voit myös kopioida haluamasi tiedot ja liittää ne (ammattikielellä copypasteta) suoraan vaikkapa Exceliin. Projektiraportoinnin tiedot voidaan myös siirtää suoraan oikeassa muodossa käyttämääsi palkanlaskenta- tai laskutusohjelmistoon.

Työntekijälle Deltabit Gatekeeper näkyy tuttuun tapaan kätevinä napeilla tai käsin tehtävinä tunti- ja lisäkirjauksina työaikapäätteellä tai selaimessa.

Deltabit Gatekeeper projektiraportointi on yllättävän yksinkertainen mutta uskomattoman monipuolinen työkalu projektien, työvaiheiden ja asiakastietojen seurantaan.

Jos haluat tehdä elämästäsi helpompaa Deltabit Gatekeeper työajanseurannan ja projektiraportoinnin avulla, ota yhteyttä!

Varaa esittely!

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 010 8358550