Liukumasaldojen siirto vanhasta järjestelmästä Deltabit Gatekeeperiin

Kun vaihdat työajanseuranta järjestelmää ja siirryt Deltabit Gatekeeperiin, useimmiten työntekijöiden liukumasaldot pitää siirtää käsin vanhasta järjestelmästä Deltabit Gatekeeperiin.

Näin siirrät liukumasaldot vanhasta versiosta.

  1. Selvitä vanhalla järjestelmällä vanhat liukumasaldot siirtymäpäivään asti ja kirjoita ne muistiin.
  2. Merkitse Deltabit Gatekeeperissä jokaiselle henkilölle Henkilöt-ikkunassa ”Liukumasaldo alkaen” -aloituspäiväksi siirtymäpäivää edeltävä päivä, eli sama päivä, jota käytät kohdassa 4.
  3. Avaa Työaikaseuranta-ikkuna ja hae tapahtumat uudelle jaksolle. Avaa tapahtumanäkymä kaksoisklikkaamalla ensin henkilöä ja sitten päivälistauksessa hakujakson ensimmäistä päivää.
  4. Valitse haluttu henkilö ja klikkaa +-nappia ja lisää vanha saldo uutena ”Työajan lisäys” tai ”Työajan vähennys” -tapahtumana edellisen laskentajakson viimeiselle päivälle, jotta lisätty saldo ei näy uudella jaksolla työtunteina. Valitse lisäksi ”Käsitellään omana työvuorona” ja valitse työvuoroksi ”Työajan lisäys / vähennys”.
  5. Jotta saldo lasketaan uuteen versioon siirtymisestä lähtien, muista aina valita ”Henkilökohtaiset liukuman aloituspäivät”, kun haet raportteja Työaikaseuranta-ikkunassa.