Jasper kiinnostui helppoudesta ja turvallisuudesta

Sormia hivelevää teknistä tukkukauppaa

Jasper Oy siirtyi sormenjäljellä toimivaan kulunhallintaan uuden toimisto- ja varastorakennuksen käyttöönoton yhteydessä.

– Rakennusta suunniteltaessa emme vielä ajatelleet kulunvalvontaa tai sen vaatimuksia, muistelee Jasperin toimitusjohtaja Kim Saarinen. Aluksi ajattelimme pärjätä perinteisillä lukoilla ja avaimilla, sillä rakennuksessa on vain muutama ovi.

Kortilla tai tagillä toimiva kulunvalvonta ei ollut missään vaiheessa vaihtoehtona. Emme nähneet mitään etua sinä, että taskussa olevat avaimet vaihdettaisiin taskussa oleviin kortteihin – molemmat voivat kadota tai unohtua kotiin ja molempia voi lainata.

– Kun kuulimme Deltabitin sormenjäljellä toimivasta kulunhallinnasta, kiinnostuimme heti, jatkaa Saarinen.

– Avaimettomuus tarjosi todellisia hyötyjä: helppouden ja turvallisuuden. Halusimme järjestelmän, jonka voi käyttöönoton jälkeen unohtaa. Riittää, että henkilö lisätään kerran järjestelmään ja sen jälkeen kulkeminen tapahtuu vaivattomasti sormenjäljellä. Taskut pysyvät tyhjinä.

– Lisäetuna myös turvallisuus lisääntyy, sillä tiedän aina varmasti kuka ovesta on kulkenut. Sormenjälki kertoo sen yksiselitteisesti, toteaa Saarinen. Deltabit Gatekeeper -kulunvalvontajärjestelmän avulla saavutimme tavoitteemme: uuteen rakennukseen uudenaikaisin tapa kulkea helposti.

Jasper Oy on toiminut vuodesta 1986 alkaen teknisen tukkukaupan maahantuojana keskittyen autokorjaamoihin, automaalaamoihin sekä kaikkiin teollisuuden korjaamoihin. Toiminta on kasvanut tasaisesti ja nykyisin yritys työllistää noin 30 henkeä.

Haluatko lukea lisää asiakastarinoitamme? Klikkaa tästä!

Lue lisää sormenjäljellä toimivasta kulunvalvontajärjestelmästä.