Isku haluaa palvella hyvin

Kalusteita ja kulkua sormenjäljellä

Isku on tarjonnut asiakkailleen hyvää palvelua ja yhteistyötä, korkealaatuisia ja kilpailukykyisiä tuotteita, toimivia sisustusratkaisuja sekä asiantuntemusta ja skandinaavista muotoilua jo lähes 90 vuoden ajan. He kehittävät toimintaansa jatkuvasti ja siksi he päättivät kokeilla Tampereella uutta konseptia, jossa isoihin myymälöihin sijoitetaan muitakin yrityksiä vuokralaisiksi.

– Mukaan tuli niin yhden hengen kuin muutaman kymmenen hengen yrityksiäkin, kertoo aluejohtaja Mikko Kuuppo. Yritysten välillä on vaihtuvuutta ja osalla yrityksistä on vaihtuvaa henkilöstöä. Lisäksi eri yrityksillä on erilaiset aukioloajat.

Vuokranantajana halusimme luonnollisesti palvella heitä mahdollisimman hyvin. Siksi yritysten kulkeminen tiloissa piti ratkaista tavalla, joka on helppoa heille.

Isku halusi lisäksi, että järjestelmän hallinta on mahdollisimman vaivatonta. – Deltabit Gatekeeper -kulunvalvontajärjestelmä oli juuri oikea järjestelmä meidän tarpeisiimme, jatkaa Kuuppo.

Sormenjälkitunnistuksen ansiosta meidän ei tarvitse varastoida avaimia eikä kulkukortteja, eikä kerätä mitään pois vuokra- tai työsuhteen päättyessä. Riittää, että napauttaa hallintaohjelmistosta oikeudet päättyneeksi.

– Myös vuokralaisemme ovat olleet erittäin tyytyväisiä kulun helppouteen ja jopa yllättyneet sen nopeudesta. Sormenjäljellä kulkemiseen tottuu nopeasti ja niinkin pieni asia kuin avaimen käyttö alkaa tuntua vaivalloiselta. Siksi moni on päättänyt hankkia myös kotioveensa Deltabit Dooris -sormenjälkilukijan. Vielä kun pääsisi eroon auton avaimista, Kuuppo unelmoi.

Haluatko lukea lisää asiakastarinoitamme? Klikkaa tästä!

Tutustu helppoon kulunvalvontaan täällä.