Deltabit Gatekeeper uudistuu entistäkin helpommaksi – ja kauniimmaksi

Saammeko esitellä: uusi Deltabit Gatekeeper!


Deltabit Gatekeeper -kulunvalvonta hallintaohjelma

On hetkiä, jolloin tulee aika uudistua ja Deltabit Gatekeeperin osalta se aika on tullut.

Deltabit Gatekeeper -ohjelmisto on älykäs opastaja ja hallitsija kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmiemme takana. Se on osaamisemme ydintä, jota on kehitetty jo lähes parinkymmenen vuoden ajan.

Olemme laittaneet koko ohjelmiston uusiksi ja se on nyt saatavilla. Uudella Deltabit Gatekeeperillä voit hoitaa kulunvalvonnan ja työajanseurannan entistäkin helpommin, suorastaan nautittavasti.

Kaunis ulkoasu ja tolkuttoman yksinkertainen käyttää

Jos olet tutustunut Deltabit Gatekeeperiin aikaisemmin, huomaat varmasti muutoksen ulkoasussa. Tässä versiossa olemme panostaneet todella paljon siihen, että Gatekeeperin käyttäminen antaisi sinulle hyvän fiiliksen.

Uudella Deltabit Gatekeeperillä tärkeimpien asioiden hoitaminen on yksinkertaista. Kaikki tarpeellinen, ja vain tarpeellinen, tieto on saatavilla nopeasti ja helposti. Mutta myös harvemmin tarvittavat asiat löytyvät tarvittaessa loogisesti.

Koska Deltabit Gatekeeperiin on kasattu vuosien mittaan reilusti ominaisuuksia, tarvittiin paljon hikistä työtä ennen kuin homma saatiin kasaan.

Tässä lopputulos yhdestä eniten käytettävistä ominaisuuksista, eli henkilöiden hallinnasta.

Henkilötiedot, kulkuoikeudet ja työajanseurannan perustiedot ovat selkeästi ryhmiteltyinä yhdellä sivulla. Harvemmin tarvittavat ohjelmistojen käyttöoikeudet on piilotettu, mutta ne saa näkyviin yhdellä klikkauksella.

Sormenjälkien tallennus hoidetaan visuaalisesti. Sormi valitaan sormea klikkaamalla ja kaikki turha on karsittu pois.

Deltabit Gatekeeper sormenjälkitunnistus

Muut ominaisuudet seuraavat samaa logiikkaa, eli yksinkertaista ja kaunista toimintaa.

Uusi Deltabit Gatekeeper on saatavissa heti

Ohjelma on toimitusvalmis saman tien. Jos hankit Deltabit Gatekeeperin tänään, niin saat heti uuden version.

Ota yhteyttä, jos haluat tietää lisää tai nähdä Deltabit Gatekeeperin toiminnassa:

Sähköpostittele: [email protected]
Rimpauta: 010 835 8550

Voit myös lukea lisää suoraan tuotesivuilta:

Deltabit työajanseuranta Deltabit kulunvalvonta

Jos olet kiinnostunut tarinasta uudistuksen takana, jatka eteenpäin.

Uusi Deltabit Gatekeeper – koko tarina

Deltabit seilaa uusille vesille

Tarina alkaa tammikuusta 2017, jolloin istuimme alas jokavuotiseen suunnittelukokoontumiseemme. Se on yksi vuoden tärkeimmistä tapaamisista, sillä siellä päätämme porukalla asiat, joihin laitamme paukut seuraavan vuoden aikana.

Olimme pari viime vuotta keskittyneet uusien potilastunnistustuotteiden tekemiseen. Olimme julkaisseet useita vetäviä tuotteita ja rampanneet ympäri maailmaa myymässä niitä.

Deltabit potilastunnistusjärjestelmät terveydenhuoltoonYrityksille tehdyissä tuotteissa (kulunvalvonta ja työajanseuranta) edellinen isompi ponnistus oli Deltabit Idiksen ja Dooriksen kehitys pari vuotta sitten. Ne onnistuivat hyvin, olemme niihin edelleen oikein tyytyväisiä.

Kävimme kokoontumisessa eri tuotealueita läpi löytääksemme eniten huomiota ansaitsevat tuotteet. Etsimme tuotteita, joita parantamalla saisimme käyttäjät ilahtumaan ja jopa yllättymään.

Kuuma asia keskustelussa oli se, kuinka tärkeää sormenjälkitunnistus on tuotteissamme. Olimme aiemmin keskittyneet ainoastaan sormenjälkitunnistuksen käyttöön. Syynä oli se, että halusimme viestin mahdollisimman selväksi: sormenjälki on paras tapa tunnistaa henkilö ja muuta ei tarvita.

Myyjillä oli kuitenkin tunne, että muutoksen aika on tullut.

He kertoivat, että heidän ei enää tarvitse selittää sormenjäljen ideaa asiakkaille. Älypuhelinten ansiosta sormenjälkitunnistuksen helppous on yleensä itsestään selvää. Myyjien mielestä oli tullut aika poistaa itse laitetut esteet ja laittaa tuotteisiin kaikki ominaisuudet, jotka vain suinkin voimme.

Kukaan ei pannut vastaan. Itse asiassa päinvastoin. Fiilis oli, että nyt voimme viimeinkin antaa palaa kunnolla. Annetaan tuotekehityksen näyttää, mihin se oikein pystyy, ilman rajoitteita.

Paitsi että yksi rajoite säilyi: ominaisuuksien lisääminen ei saa tehdä tuotteiden käytöstä monimutkaisempaa. Päinvastoin, muutoksia tehdessä pitäisi pyrkiä helpottamaan käyttöä entisestään.

Ensimmäinen päätös: Tuotekehityksessä kaasu pohjaan

Kun ensimmäinen iso päätös oli tehty, niin seuraavaksi piti valita, mihin tuotteisiin laitetaan vauhtia.

Firmatuotteidemme kysyntä oli kasvanut reilusti viime kesästä alkaen. Edellisistä isommista uudistuksista oli kuitenkin jo pari vuotta ja kehitysideoita oli kertynyt aika läjä. Sen enempää aikailematta päätimme, että laitamme kulunvalvonnan ja työajanseurannan kehityskoneen taas käyntiin.

Tavoitteeksi laitettiin tehdä kulunvalvonta helpommaksi kuin kenelläkään muulla. Ja sama työajanseurannalle. Vain ykkössija kelpaa.

Toinen päätös: Tehdään kulunvalvonnasta ja työajanseurannasta helpompaa kuin koskaan

Kokoontuminen päättyi iloisissa ja innostuneissa tunnelmissa. Korkean inspiraatiotason pystyi näkemään suoraan askelen pituudesta ja upeasta ryhdistä, kun väki käveli kohti toimistoa.

Ehkä tässä vaiheessa on hyvä olla rehellinen – olimme ennakoineet päätöstä.  Ensimmäinen kehityskohde oli valittu jo ennen koko tapaamista. Se oli mahdollisuus tehdä työaikaleimauksia missä tahansa internet-selaimen kautta. Olimme jopa luvanneet toimittaa sen muutamalle asiakkaalle.

Kolmas päätös: Lisätään etäkirjausominaisuus työajanseurantaan

Mobiili työajanseuranta puhelimella

Syy etäkirjauksen ottamiseen heti työn alle tuli suoraan käyttäjiltä. Monet asiakkaat olivat kyselleet meiltä mahdollisuutta työaikaleimausten tekemiseen myös toimiston ulkopuolella. Me olimme aikaisemmin halunneet yhdistää varmuuden ja helppouden, eli käyttää vain Deltabit Idis -työaikapäätettä ja tehdä leimaukset sormenjäljellä.

Vanhat ajatukset heitettiin romukoppaan, etäkirjaus olisi ensimmäinen tuotteemme ilman sormenjälkeä.

Koska olimme ottaneet jo etunojaa, etäkirjaus tuli valmiiksi ennätysajassa. Ensimmäiset asiakkaat ottivat sen käyttöön jo helmikuussa. Ja olivat tyytyväisiä.

Neljäs päätös: Viritetään Deltabit Dooris huippuiskuun

Tuotteemme, jonka näet luultavasti useimmin, on ovien pielessä kököttävä Deltabit Dooris -sormenjälkitunnistin. Päätimme seuraavaksi keskittyä sen paranteluun.

Deltabit Dooris sormenjälkitunnistin ja kulunvalvonta

Työ on valmistunut pala kerrallaan vuoden mittaan.

Vaikka Dooris näyttää entiseltään, se on muuttunut sisältä melkoisesti. Tässä lista kaikista muutoksista, jotka olemme tänä vuonna tehneet:

 1. Paransimme sormenjälkitunnistuksen nopeutta ja luotettavuutta Nopeus on älypuhelinten tasolla ja luotettavuus vaativimmissa olosuhteissa jopa parempi.
 2. Lisäsimme yritysmallin sormenjälkien tallennusmäärän 5000 sormenjälkeen, kun se aiemmin oli 2000. Asiakkainamme on myös suuryrityksiä, joilla voi olla ovia, joista kulkee näinkin paljon ihmisiä. Kotimallin kapasiteetti säilyy entisellään 200 sormenjäljessä.
 3. Laajensimme Deltabit Dooriksen toiminnallisuutta niin, että käytettävissä vakiona on kolme tunnistustapaa:
  • sormenjälkitunnistus
  • RFID-kulunvalvontatunniste eli kulkukortti
  • numerokoodi

Tuki perinteisille RFID-kulkutunnisteille oli näkyvä muutos ja on herättänyt paljon kiinnostusta. Mutta yksi asia ei silti muutu: sormenjälki on tottakai edelleen paras tapa kulkea, vai mitä?

Viides päätös: Laitetaan Deltabit Gatekeeper -ohjelmisto uusiksi

Kun laitepuolta on pantu kuntoon, siirryimme seuraavaksi ohjelmiin, eli Deltabit Gatekeeperiin. Deltabit Gatekeeper on äly niin kulunvalvonnan kuin työajan seurannankin takana.

Ominaisuuksien puolesta asiat olivat hyvässä jamassa, ne riittivät vaativammillekin asiakkaille. Moni asiakas oli myös kehunut kulunvalvontaamme markkinoiden helppokäyttöisimmäksi, mikä on aina mukava kuulla.

Jos et ole vielä tutustunut Deltabit Gatekeeperiin, niin tässä lyhyt yhteenveto tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • Kulkuoikeudet: Deltabit Gatekeeper -ohjelmalla voit määrittää, kuka saa kulkea mistäkin ovesta ja milloin. Gatekeeper ohjaa ovilla olevat Deltabit Doorikset päästämään sallitut henkilöt kulkemaan ovista ja pitämään vorot loitolla.
 • Ovien tilan valvonta: Ovivalvonnalla pystyt valvomaan ovien tilaa. Näet yhdellä vilkaisulla, onko jossakin ovi tai lukko auki tai kiinni. Jos joku pirauttaa sinulle kylmissään lukitun oven takaa, voit avata oven työpöydän äärestä hiirtä klikkailemalla. Ei rasitu jalat turhaan.
 • Henkilöiden paikalla olo: Läsnäoloseurannalla voit katsoa, onko kaivattu henkilö paikalla ja jos ei ole, niin onko poissaolija jättänyt mitään vinkkiä olopaikastaan. Kätevä toiminto, jos työhösi kuuluu vaikka puhelimeen vastailu.
 • Kulkuraportit: Raporteista voit jälkikäteen tarkistaa, kuka kulki, mistä ja milloin. Kätevä toiminto, jos epäilet esimerkiksi väärinkäytöksiä.
 • Työajanseuranta: Voit seurata, kuka oli milloinkin töissä, milloin tauot pidettiin ja paljonko tunteja kertyi millekin työaikalajille.

Aloitimme uuden version suunnittelun käymällä läpi kaikki kertyneet ideat. Listalle pääsi monta pikkujuttua, joilla toimintaa voisi helpottaa vieläkin enemmän.

Suurin muutos listalla oli ulkoasu. Kun olimme viime vuodet keskittyneet toiminnallisuuden kehittämiseen, niin ulkoasu kaipasi jo päivitystä.

Tiimi kävi töihin ja uusi Gatekeeper on nyt valmis. Niin pikkujutut, kuin ulkoasukin.

Deltabit Gatekeeper kulunvalvonta ja työajanseuranta

Olemme päässeet hämmästyttävän pitkälle tammikuun jälkeen, mutta listalta löytyy vieläkin asioita kehitettäväksi. Ideoita tuntuu tulevan koko ajan vain lisää.

Ota yhteyttä!

Jos haluat nähdä Gatekeeperin toiminnassa, niin ota yhteyttä. Katsotaan yhdessä, olisiko Deltabit paras ratkaisu sinullekin:

Sähköpostittele: [email protected]
Rimpauta: 010 835 8550

Lisää luettavaa aiheesta löytyy sivuiltamme, kannattaa käydä lukemassa:

Deltabit työajanseuranta Deltabit kulunvalvonta