Deltabit Dooris paranee entisestään: nyt voit kulkea myös kulkulätkällä!

Deltabit Dooris: Sormenjälki + koodi + RFID

100 % HELPPOUTTA, 0 % RÄPLÄÄMISTÄ

Tästä päivästä lähtien lisäämme kulkukorttiominaisuuden jokaiseen ovia avaavaan Deltabit Dooris ‑sormenjälkilukijaan. Saat nyt samassa paketissa kolme kulkutapaa: sormenjäljen, kulkukoodin ja RFID-kulunvalvontatunnisteen, eli tutummin kulkukortin tai -lätkän.

Deltabit Dooris yrityksille Deltabit Dooris kotiin

Sormi on melko kätevä avain

Me Deltabitissä olemme hokeneet, että sormi on kätevin avain. Tähän on ollut helppo uskoa, sillä Deltabit Dooris ‑sormenjälkilukijoita löytyy jo yli tuhannen rakennuksen ovesta. Aikamoinen määrä, vai mitä? Ja käyttäjät ovat olleet todella tyytyväisiä.

Mutta kuten tiedämme, paikallaan ei pysyen ei pääse eteenpäin. Tuli siis aika pohtia, miten voisimme entisestään parantaa tuotettamme – ja olisiko se edes mahdollista.

Pohdinnan lopputulemana kävi ilmi, että Deltabit Doorista voitiin kehittää ja se oli jopa fiksua.

Entä jos ei ole sormea?

Käyttäjien määrän lisääntyessä törmäsimme tilanteisiin, joissa sormenjälkitunnistus ei ollutkaan paras vaihtoehto. Äärimmäinen esimerkki on henkilö, jolla ei ole sormenjälkiä, koska hänellä ei ole sormia.

Muitakin tapauksia löytyy, kuten vaikkapa tavarantoimittaja, jonka henkilöstö vaihtuu, eikä etukäteen voida tietää, kuka kuski milloinkin tavaraa toimittaa. Deltabit Dooriksen on toimittava näissäkin poikkeustilanteissa sujuvasti.

Nämä tilanteet ovat toki hoituneet aiemminkin: Deltabit Doorikseen on saanut myös perinteisen RFID-kulkutunnisteen, eli kulkukortilla toimivan tunnistuksen. Numerokoodikin on ollut mukana alusta saakka.

Koimme valaistumisen

Ennen tunnistustapa piti päättää etukäteen, jo systeemiä hankittaessa. Hankintavaiheessa käyttäjien tarpeet ovat kuitenkin toisinaan hieman arvailun varassa, niinpä hutejakin tuli.

Jotkin asiakkaamme kyselivät pari kuukautta käyttöönoton jälkeen, että saisiko käytössä olevaan Doorikseen lisättyä vielä kulkukorttiominaisuuden. No, lukijan vaihtamalla se toki onnistui, mutta eihän se kovin näppärää ollut. Eikä halpaakaan.

Kun kyselyjä tuli tarpeeksi, aloimme älytä, että vaikka Deltabit Dooris on hämmentävän hyvä tuote, se ei ehkä sittenkään olekaan helpoin kaikille käyttäjille.

Tämän oivalluksen jälkeen olimme edelleen sitä mieltä, että useimmille käyttäjille sormi todella on kätevin avain, mutta se ei passaa kaikkiin tilanteisiin. Hoksasimme myös, että tilanteet vaihtelevat ja käyttäjän pitäisi olla ennustaja, että hän osaisi ottaa huomioon kaiken heti.

Tähän haluttiin muutos, ja sassiin sittenkin.

Ja sitten fiksattiin Doorista

Tärkeintä meille on, että tuotteidemme hankinta ja käyttö ovat asiakkaillemme niin helppoja kuin mahdollista. Jotta tämä ei jäisi turhanaikaiseksi höpöttelyksi, päätimme tehdä ison muutoksen:

Sormenjälkitunnistuksen lisäksi Deltabitin tuotteissa on nyt vakiona myös kulkukortti- ja numerokooditunnistus.

Veikkaamme, että sormi on edelleen halutuin avain, mutta eipä meidän veikkailuillamme juuri ole väliä: on sinun asiasi päättää, mitä vaihtoehdoista käytät ja miten ovestasi kuljet.

Ranttaliksi on pantu muutenkin

Deltabit Dooris sormenjälki + koodi + RFID

Sisäänrakennettu tuki kulkutunnisteelle on hyvä jatko Deltabit Dooriksen hullulle vuodelle. Vaikka ulkoasu on säilynyt samana, niin töitä on tehty rajusti ja konepellin alla on tapahtunut paljon. Tässä tärkeimmät tämän vuoden muutokset:

  1. Paransimme sormenjälkitunnistuksen nopeutta ja luotettavuutta huimasti. Älypuhelimienkin sormenjälkitunnistus taitaa tätä nykyä jäädä kakkoseksi.
  2. Lisäsimme sormenjälkien tallennusmäärän peräti 5000 sormenjälkeen, kun se aiemmin oli 2000. Eipä tule äkkiä käytön rajat vastaan. Kotimallin kapasiteetti säilyy entisellään 200 sormenjäljessä.
  3. Laajensimme Deltabit Dooriksen toiminnallisuutta niin, että käytettävissä vakiona on kolme tunnistustapaa:
    • sormenjälkitunnistus
    • RFID-kulunvalvontatunniste eli kulkukortti
    • numerokoodi.

Aika hyviä parannuksia yhdelle vuodelle, vai mitä?

Jokos siellä ruudun toisella puolella mietitään, mitä tämä kaikki ollenkaan vaikuttaa hinnoitteluun? No, meillä on lisää huippuhyviä uutisia:

Hinta ei pompsahda!

Tuotteidemme kysyntä on kasvanut niin paljon, että pystymme tarjoamaan uuden toiminnallisuuden vanhalla hinnalla. Kova juttu, eikö?

Mitäpä enää mietit? Ei muuta kuin kaupoille!

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, olisiko Deltabit paras ratkaisu sinullekin:

Sähköpostittele: [email protected]
Rimpauta:
010 835 8550

Lisää luettavaa aiheesta löytyy kulunvalvontasivullamme osoitteessa:
www.deltabit.fi/kulunvalvonta/

Ja kotiversiosta löytyy tietoa täältä: Deltabit Dooris kotiin

Deltabit Dooris yrityksille Deltabit Dooris kotiin