Bufab vahvisti edistyksellistä yrityskuvaa

Globaalia logistiikkaa sormenjälkien avulla

Edelläkävijyys ja tehokkuus on rakennettu syvään Bufabin toimintatapaan. Vantaan logistiikkakeskuksen kulunvalvontaa hankittaessa talousjohtaja Markus Lyyra halusi hoitaa löytää mahdollisimman tehokkaan ratkaisun.

– Mielestämme avainten ja sähköisten kulkukorttien käyttö on nykyään turhaa. Niiden hallinta on hankalaa sekä yritykselle että työntekijöille. Lisäksi ne tarjoavat mahdollisuuden väärinkäytöksille, analysoi Lyyra.

– Rakennuksessa kulkee niin työntekijöitä, asiakkaita kuin tavarantoimittajia ja kuljetusyrityksiäkin. Heillä kaikilla on eri tarpeet liikkua kiinteistössämme, Lyyra jatkaa.

Tutkimme erilaisia kulunvalvontaratkaisuja ja päädyimme sormenjälkitunnistuksella toimivaan Deltabit Gatekeeper -kulunvalvontaan. Se helpottaa kiinteistössämme liikkumista lisäten myös turvallisuutta, kun meidän ei tarvitse pelätä kulkukorttien joutumista vieraisiin käsiin.

Sormenjälkitunnistuksella toimiva kulunvalvonta vahvistaa positiivista kuvaa Bufabista yrityksenä, joka itsekin tarjoaa asiakkailleen logistisia ratkaisuja.

– Saamme hauskaa palautetta asiakkaiden käydessä meillä kylässä. Uskomme sormenjäljellä toimivan kulunvalvonnan heijastavan edistyksellisyyttämme, erityisesti logistiikassa, iloitsee Lyyra

– Saatuani näin hyvät kokemukset sormenjälkitunnisteella toimivasta kulunvalvonnasta täällä työpaikalla olen päättänyt hankkia Deltabit Dooris -kotitalousratkaisun kotiini helpottamaan perheemme kulkemista, suunnittelee Lyyra. Eipähän tarvitse enää jatkossa olla huolissaan jälkikasvun avainten mahdollisista katoamisista.

Bufab Finland tarjoaa kattavan tuotevalikoiman laadukkaita kiinnitys- ja pientarvikkeita sekä sähkömekaniikan komponentteja tehokkaan logistisen kokonaisratkaisun avulla. Asiakkaat voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa Bufabin ottaessa kokonaisvastuun heidän teollisuustarvikkeiden hankintalogistiikastaan.

Haluatko lukea lisää asiakastarinoitamme? Klikkaa tästä!

Lue lisää Bufabin käyttämästä kulunvalvontajärjestelmästä.