Tallenna sormenjälkesi, Zorbas! Deltabit Medille jakelija Kreikkaan

Olemme solmineet kreikkalaisen Karvonis Ant. & Co:n kanssa sopimuksen Deltabit Medin, biometriseen tunnistukseen perustuvan sädehoidon potilastunnistusjärjestelmän jakelusta Kreikassa. Deltabit Medin myötä Karvonis Ant. & Co voi tarjota asiakkailleen kustannustehokkaan ja luotettavan tavan tunnistaa sädehoitoa saavat potilaat. Kreikassa on 23 sädehoitoa tarjoavaa sairaalaa.

Deltabit Medi on kompromissiton tapa saavuttaa säästöjä sädehoidossa. Luotettava potilastunnistus on hoidon onnistumisen kannalta ensiarvoisen tärkeää. Deltabit Medin avulla se onnistuu ilman virheitä ja virheiden selvittelyä, ja järjestelmä on käytössä edullinen.

Sormenjälkitunnistukseen perustuvan Deltabit Medin avulla potilastunnistus sujuu nopeasti, tehokkaasti ja varmasti. Virheettömien tunnistusten avulla potilasturvallisuus paranee, ja samalla hoitohenkilökunnan aikaa säästyy tunnistukseen tarvittavien tietojen etsimisessä ja tunnistuksen hoitamisessa. Deltabit Medin avulla potilas saa aina juuri hänelle suunnitellut hoidon, sillä sädehoitojärjestelmä käynnistyy vain oikean tunnistuksen tapahduttua.

Deltabit Medissä on myös sormenjäljellä toimiva itseilmoittautumistoiminto, jonka avulla potilas voi ilmoittautua omatoimisesti jo sairaalaan saapuessaan. Järjestelmä kerää automaattisesti tiedot potilaiden saamista hoidoista, joten hoitojen toteutumisen tarkistaminen jälkikäteen onnistuu myös helposti.

Deltabit Mediä käytettäessä vältytään muilta potilastunnistukseen liittyviltä hankinnoilta, kuten viivakoodirannekkeilta. Myös potilaat arvostavat sitä, ettei heidän tarvitse käyttää tai kuljettaa mitään ylimääräistä potilastunnistuksen takia.

Lue lisää:
Deltabit Medi -potilastunnistusjärjestelmä