Suomalaista osaamista – myös sinulle

– Me olemme kasvaneet Suomessa ja olemme saaneet äärimmäisen paljon tältä yhteiskunnalta. On meidän vuoromme maksaa takaisin, toimitusjohtaja Ilkka Paananen kertoi Supercellin osakemyynnin yhteydessä. Me Deltabitissä olemme samaa mieltä ja tuemme Suomea omien mahdollisuuksiemme mukaan.

Päämäärämme on tehdä ihmisten elämästä parempaa ja helpompaa. Teemme sen tuotteittemme kautta, mutta myös yrityksenä haluamme parantaa suomalaisten elämää. Siksi olemme tarkkoja siitä, että käytämme suomalaista osaamista aina kun mahdollista – myös tilanteissa, joissa moni muu on todennut sen mahdottomaksi. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme Suomessa ja käytämme suomalaisia alihankkijoita. Uskomme, että suosimalla suomalaista saamme kaikki enemmän.

Deltabitin tuotteiden kotimaisuusaste on elektroniikkatuotteeksi poikkeuksellisen korkea. Ohjelmistomme ja laitteemme on suunniteltu kokonaan Suomessa. Valmistuksemme työllistää ihmisiä eri puolilla Suomea: sormenjälkilukijoidemme kotelot valetaan Salossa, näppäimistöt valmistetaan Helsingissä, piirilevyt ladotaan Forssassa ja kokoonpano tapahtuu Tampereella. Haluamme osaltamme todistaa, että Suomesta löytyy osaamista myös huipputekniikan valmistukseen, ei pelkästään suunnitteluun.

Näemme runsaasti vaivaa hyvien kumppanien löytämiseen, koska se on mielestämme vaivan arvoista. Käyttämällä kotimaisia alihankkijoita voimme olla ylpeästi suomalaisia. Ja laadusta pitävät huolen suomalainen ammattiylpeys ja ammattitaito. Siksi sinäkin voit olla huoleton tuotteidemme käyttäjänä.

Suomalaiset ymmärtävät suomalaisten tarpeet ja Suomen olosuhteet paremmin kuin kukaan muu. Deltabit on kehittänyt tuotteita suomalaisille jo lähes 20 vuoden ajan. Osaamisemme ansiosta Deltabit Gatekeeper -sormenjälkilukijamme avaavat ovia miljoonia kertoja kuukausittain vaikeimmissakin olosuhteissa.

Tutustu sinäkin avaimettomaan Deltabit Gatekeeper Pro -kulunvalvontaamme. Suomalaisilta suomalaisille, myös sinulle.