Sormenjälkitunnistin on huoleton vaihtoehto avaimelle

Abloyn Exec-avaimen patentin päättyminen aiheuttaa lisätyötä taloyhtiöissä. Turvallisuuden takaamiseksi joissain yhtiöissä on päätetty, että käytössä tulee olla patenttisuojattu avain.

Suosittelemme siirtymään avaimesta sormenjälkitunnistimeen. Se on toimiva ja turvallinen vaihtoehto mukana kuljetettavalle avaimelle. Avain ei voi hukkua tai unohtua – se on mukana asukkaan omassa sormenpäässä. Avain ei voi joutua vääriin käsiin, joten tarvetta lukon uudelleensarjoittamiselle ei ole. Suuressa organisaatiossa avainten hallinnointi on työlästä, joten sormenjälkitunnistin sopii mainiosti kohteisiin, joissa on runsaasti vaihtuvia käyttäjiä.

Sormenjälkeen perustuva tunnistaminen on luotettavaa. Se perustuu sormenjälkeen, joka jokaisella on yksilöllinen. Sormenjälki pysyy samana ihmisen ikääntyessä, ja paranee samanlaiseksi onnettomuuden jälkeen.

– Sormenjälkitunnistus on monelle arkea. Deltabitin tuotteita on käytetty yli kymmenen vuotta. Ne rekisteröivät miljoonia tunnistuksia kuukaudessa, eikä yhtään väärinkäytöstapausta ole havaittu, sanoo Juha Turunen, Deltabitin toimitusjohtaja. – Tuotteemme toimivat nopeasti ja luotettavasti säässä kuin säässä, niin sisällä kuin ulkonakin.

Deltabitin tuotteita on käytössä niin yksityiskodeissa ja asuntoloissa kuin tehtaissa, toimistoissa, sairaaloissa ja pankeissakin. Deltabit Gatekeeper Lite soveltuu asuintiloihin. Yrityskäyttöön suunniteltu Deltabit Gatekeeper Pro avaa ovet ja lisäksi kirjaa kulkutapahtumat, seuraa työaikaa sekä ohjaa hälytysjärjestelmiä. Lisää Deltabit Gatekeeper -tuotteista Kulunvalvonta- ja Kodin lukitus-sivuilta.