Kosketus ilahduttaa yhä useampaa työnantajaa

Sormenjälkitunnistus yleistyy yrityskäytössä rivakkaa tahtia. Aloitimme tänään uuden sukupolven sormenjäljellä toimivan Deltabit Idis -työaikapäätteen toimitukset. Tavoitteenamme on kunnianhimoisesti paalupaikka työajanseurannassa.

Kosketuksen käyttö henkilöiden tunnistukseen kiinnostaa työnantajia. Päällimmäisinä syinä siihen ovat huijausten minimointi ja huolettomuus. Sormenjälkitunnistusta käytettäessä kaverien tekemät työaikaleimaukset tulevat mahdottomiksi eikä työajassa pääse huijaamaan. Lisäksi avainnippu pienenee, kun ei enää tarvitse kantaa avaimenperätunnisteita. Työnantaja iloitsee kun tunnisteista huolehtimiseen ei kulu hallinnolta sekuntiakaan aikaa.

Myynti nelinkertaistui, tavoitteena markkinajohtajuus

Aloitimme tänään yritysten työajanseurannassa käytettävän kotimaisen Deltabit Idis -älypäätteen toimitukset. – Olemme myyneet sormenjäljellä toimivia järjestelmiä jo vuodesta 2002 saakka, muistelee toimitusjohtajamme Jukka Hosio. – Kehitys on ollut etenkin viime vuosina nopeaa. Tänään otimme jälleen harppauksen eteenpäin, kun Deltabit Idiksen toimitukset alkavat. Sen ohjelmallisesti muokattava kosketusnäyttö yhdistettynä sormenjälkitunnistukseen tekee käyttämisestä selkeää ja nopeaa.

Kun otimme uuden tunnistustekniikan viime vuonna käyttöön, tuotteidemme kysyntä pompahti kokonaan uudelle tasolle. Edellisten 12 kuukauden aikana työajanseurantajärjestelmiemme myynti nelinkertaistui. Uuden Deltabit Idis -älypäätteen myötä odotamme kasvun vain kiihtyvän. Tavoitteenamme on saavuttaa jo ensi vuoden aikana ykkössija yritysten hankkiessa järjestelmiä työajanseurantaan.

Agenttifilmien tekniikkaa jokaiseen firmaan

Kysynnän kasvuun on selvät syyt. Mielikuvissa sormenjälkitunnistus on agenttifilmien ufotekniikkaa, kun todellisuudessa se sopii jo jokaiselle. Toiminnan nopeus on yllätys useimmille asiakkaille. Kun sormen laittaa lukijalle, tunnistus tapahtuu silmänräpäyksessä.  – Olen nähnyt asiakkaiden jopa hypähtävän yllätyksestä heidän kokeillessaan laitteitamme, naurahtaa myyntijohtajamme Juha Turunen.  – Myyntimies saattaisi sanoa, että toimivuus villitsee asiakkaita.

Lue lisää: deltabit.fi/idis