Kautta Teutateksen! Deltabitin sormenjälkeen perustuva potilastunnistus Ranskaan

Olemme tehneet Ranskan johtava sädehoitoalan tuotteiden jakelijan SEEmedin kanssa sopimuksen Deltabit Medin, maailman ainoan biometriseen tunnistukseen perustuvan sädehoidon potilastunnistusjärjestelmän jakelusta Ranskassa.

Pidämme Ranskaa hyvin lupaavana markkinana Deltabit Medille – onhan Ranskassa on noin 170 sädehoitoa antavaa sairaalaa, eli yli kymmenkertaisesti enemmän kuin Suomessa.

Tietoisuus biometriikasta Ranskassa korkealla tasolla

Erityisen kiinnostavaksi Ranskan tekee se, että siellä on tehty ainoana maailmassa kokeiluja biometrisestä potilastunnistuksesta sädehoidossa – meidän lisäksemme. Niin henkilökunnan kuin potilaankin tekemät inhimilliset virheet saattavat aiheuttaa vääriä tunnistuksia, jolloin potilas saa väärän hoidon. Professori Eric Lartigau Centre Oscar Lambertissa Lillessä on työryhmineen testannut potilastunnistusta sormenjälkien ja kämmenen verisuonien avulla näiden virheiden poistamiseksi. Tuotteita ei  kuitenkaan ole kaupallistettu.

Deltabit Medi -potilastunnistusjärjestelmän avulla sairaalat voivat varmistaa, että jokainen potilas saa oikean, hänelle suunnitellun sädehoidon. Sädehoitokone ei käynnisty, ellei sormenjäljellä tunnistautuva potilas ole oikea. Näin Deltabit Medi lisää sekä turvallisuutta että toiminnan tehokkuutta. Henkilökunta voi keskittyä potilaan kohtaamiseen, kun inhimillisten erehdysten mahdollisuus on minimoitu.

Lue lisää potilastunnistuksesta:
Deltabit Medi -potilastunnistusjärjestelmä