Deltabitin kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmien myynti kuusinkertaistui

Vuosi 2013 oli suuren muutosten aikaa Deltabitissä. Alkuvuonna päätimme keskittyä täysin sormenjälkitunnistukseen. Sen seurauksena Deltabit Gatekeeper Pro -kulunvalvonta ja työajanseurantajärjestelmämme myynti kuusinkertaistui edelliseen vuoteen verrattuna. Emme olisi hurjimmissa unelmissammekaan odottaneet tällaista menestystä. Suuret kiitokset siitä kaikille asiakkaillemme!

Merkittävä syy myynnin kasvuun on ollut päivitetty sormenjälkitunnistusteknologia, jonka ansiosta tunnistusnopeus ja varmuus saatiin uudelle tasolle heti alkuvuodesta. Se näkyi ensin Deltabit Gatekeeper Lite -sormenjälkilukkojen myynnissä, joka kolmikertaistui edelliseen vuoteen verrattuna. Myös yritysasiakkaat ottivat uuden teknologian innolla vastaan ja kysynnän kasvu kiihtyi merkittävästi loppuvuotta kohti. Etenkin sormenjäljellä toimiva työajanseuranta kiinnosti ja saimme runsaasti uusia asiakkaita.

Uskomme taskujen tyhjenevän avaimista ja kulkukorteista niin yrityksissä kuin kodeissakin yhä nopeammin myös tänä vuonna. Kosketuksessa on voimaa!