Deltabitin kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmien myynti kuusinkertaistui – taas!

Deltabitin kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmien myynti kuusinkertaistui

Näyttääkö otsikko myyntilukujemme kuusinkertaistumisesta tutulta? Syystäkin – kulunvalvonta- ja työaikaseurantajärjestelmiemme myynti kuusinkertaistui jo toisena peräkkäisenä vuotena! Emme olisi hurjimmissa unelmissammekaan odottaneet tällaista menestystä. Suuret kiitokset siitä kaikille asiakkaillemme!

Uudet tuotteet suosiossa

Huiman suosion takana ovat vuonna 2014 lanseeratut tuotteet: kosketusnäytöllinen Deltabit Idis -työaikapääte ja sormenjälkilukija Deltabit Dooris. Laitteiden tyylikäs muotoilu ja entisestäänkin parantunut käytettävyys houkuttelivat vuoden mittaan reilun määrän asiakkaita käyttämään sormenjälkitunnistusta ja luopumaan avaimista ja kulkukorteista.

Sormenjälkitunnistus sopii kaikenkokoisille organisaatioille: Kotona tai pienimuotoisessa liiketoiminnassa sormenjälkilukija Deltabit Dooris mahdollistaa sujuvan kulkemisen. Deltabit Gatekeeper -kulunvalvontajärjestelmä ja Deltabit Idis -työaikapääte sujuvoittavat arkea monimutkaisissakin kohteissa.

Töistä kotiin

Kun Deltabitin avaimettomaan kulkemiseen tottuu, sen innostuu helposti hankkimaan kaikkiin mahdollisiin paikkoihin, kuten Bufab Finlandin talousjohtaja Markus Lyyra: ”Saatuani töissä näin hyvät kokemukset sormenjälkitunnisteella toimivasta kulunvalvonnasta olen päättänyt hankkia Deltabit-sormenjälkitunnistimen myös kotiini. Eipä tarvitse jatkossa olla huolissaan jälkikasvun avainten mahdollisista katoamisista.”

Kasvua ulkomailla

Uskomme taskujen tyhjenevän avaimista ja kulkukorteista niin yrityksissä kuin kodeissakin yhä nopeammin myös tänä vuonna. Tämän vuoden aikana kirjaamme yhä useamman toimituksen osoitteeksi jonkin muun maan kuin Suomi. Emme malta odottaa, että pääsemme kertomaan tästä aiheesta lisää!

Kosketuksessa on voimaa!