Deltabit lisää syövän sädehoidon turvallisuutta Benelux-maissa

Meillä on taas iloisia uutisia! Tuomme syövän sädehoidon potilastunnistusjärjestelmämme Deltabit Medin tarjolle Hollannin, Belgian ja Luxemburgin sädehoitosairaaloille. Tavoitteenamme on poistaa kokonaan potilaan väärästä tunnistuksesta johtuvat ongelmat. Paikallisena kumppanina toimii hollantilainen RT-IDea.

Sekä Hollanti että Belgia ovat investoineet vahvasti syövän sädehoitoon. Ne ovat maailmanlaajuisesti edelläkävijöitä niin sädehoidon tutkimuksessa kuin hoidon laadussakin. Siksi nämä maat ovat olleet keulapaikoilla laajentaessamme myyntiämme uusiin maihin.

RT-IDealla on pitkä kokemus sädehoidosta. Heillä on valikoimassaan laaja valikoima sädehoitoa tehostavia ja säästöjä tuovia ratkaisuja. Nyt alueen sädehoitoklinikat voivat olla edelläkävijöitä myös potilasturvallisuuden lisäämisessä varmemman potilaan tunnistuksen avulla.

Sormenjäljellä toimiva Deltabit Medi -järjestelmä potilaan henkilöllisyyden vahvistamiseen on ollut käytössä sairaaloissa jo kymmenen vuoden ajan. Potilaiden tunnistuksia on tehty jo miljoona kappaletta ilman yhtäkään virhettä. Cancer Research UK arvioi, että uusien syöpätapausten määrä vuodessa kasvaa 68 % vuosien 2012-2030 välillä lähes 24 miljoonaan tapaukseen. Hoidon tarve tulee siis lisääntymään merkittävästi.

Deltabit Medi lisää sekä turvallisuutta että toiminnan tehokkuutta. Sormenjälki tuo helppoutta niin potilaille kuin henkilökunnallekin.

Koska Deltabit Medi -järjestelmä kytkeytyy suoraan sädehoitojärjestelmiin, inhimillisten erehdysten mahdollisuus on minimoitu. Sädehoitokone ei käynnisty, jos sormenjäljellä tunnistautuva potilas ei ole se, jonka hoito-ohjelma on ohjelmoitu laitteeseen. Ylimääräiset varmistukset voi jättää pois ja henkilökunta voi keskittyä tärkeimpään, eli potilaiden hoitamiseen.

Lukaise lisää potilastunnistuksesta:
Deltabit Medi -potilastunnistusjärjestelmä