Deltabit hävittää hoitovirheitä Italiassa sormenjäljen avulla

Suomalainen sormenjälkitunnistuksen pioneeri Deltabit estää hoitovirheitä nyt myös Italiassa. Italian johtava sädehoitotuotteita tarjoava yritys Tema Sinergie tuo Deltabit Medi -potilastunnistusjärjestelmän Italian sädehoitosairaaloiden saataville. Ensiesittely tapahtuu tulevana viikonloppuna Italian sädehoitoyhdistyksen Airo-konferenssissa Padovassa.

Italia on Euroopan suurimpia maita syövän sädehoidossa. Italiassa on 160 sädehoitoa tarjoavaa sairaalaa, kun esimerkiksi Suomessa yksiköitä on 13. Tema Sinergiella on todella pitkä kokemus ja he ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Potilasturvallisuudessa laatu on kaikki kaikessa. Siksi he ovat juuri oikea kumppani meille.

Airo-konferenssissa saamme palautetta suoraan sairaaloiden henkilökunnalta. Odotamme iloisen innostunutta vastaanottoa. Sädehoidossa potilasturvallisuuden varmistaminen on poikkeuksellisen tärkeää ja siihen suhtaudutaan kaikkialla vakavasti. Helppo ja varma tapa kiinnostaa taatusti myös etelässä.

Deltabit Medi on maailman ainoa biometrinen sädehoidon potilastunnistusjärjestelmä. Sormenjäljellä varmistetaan, että potilas saa juuri hänelle suunnitellun hoidon. Sädehoitokone ei käynnisty, jos hoidettava potilas ei vastaa henkilöä, jonka hoito-ohjelma on ohjelmoitu laitteeseen.

Deltabit Medi -järjestelmä on ollut käytössä jo yli vuosikymmenen ajan. Luotettavuus on ollut täydet sata prosenttia, kuten sen pitääkin olla. Sen avulla on tunnistettu potilas oikein jo miljoona kertaa ilman yhtäkään virhettä ja vältetty jopa 100 turhaa hoitovirhettä. Aika huimat lukemat!

Lue lisää:
Deltabit Medi -potilastunnistusjärjestelmä