Deltabit Gatekeeper -sormenjälkitunnistinten myynti kolminkertaistunut viime vuodesta

Sormenjälkitunnistuksen kysyntä on huimassa kasvussa. Deltabitin Gatekeeper-sormenjälkilukijoiden myynti on lisääntynyt merkittävästi. Deltabitin sormenjälkilukijoiden myynti on vuoden 2013 yhdeksän ensimmäisen kuukauden aikana ollut lähes kolme kertaa suurempi kuin vuoden 2012 vastaavana aikana.

Uudisrakentaminen on ollut tänä vuonna erittäin matalalla tasolla, mutta se ei ole vaikuttanut sormenjälkilukkojen myyntiin. Yhä useammat siirtyvät perinteisistä lukoista sormenjäljellä toimivaan lukon avaamiseen. Pääsyy valita sormenjälkilukija on käytön helppous: moni haluaa vähentää huolehdittavia asioita, ja avaimista on nyt helppo luopua.

Deltabit on Suomessa ylivoimainen markkinajohtaja sormenjälkitunnistuksessa. Otimme alkuvuodesta käyttöön uuden tunnistusteknologian, jonka ansiosta sekä tunnistusnopeus että tunnistustarkkuus nousivat uudelle tasolle. Teknologia on kypsä laajamittaiseen käyttöön sekä kodeissa että yrityksissä. Tämä on vaikuttanut merkittävästi kysynnän kasvuun.

Kysynnän kasvaessa olemme laajentaneet jälleenmyyjäverkostomme kattamaan koko Suomen. Olemme saaneet iloksemme huomata, että uudetkin jälleenmyyjät ovat saaneet myynnin käyntiin saman tien. Sormenjälkilukija kiinnostaa joka puolella Suomea!