Avaimet pois yhä useammalta

Uusi Deltabit Dooris sormenjälkitunnistin kotioveen

Yli vuoden puurtaminen on nyt takana. Pakerruksen tuloksena saimme aikaiseksi täysin uuden sormenjälkilukijan yritysten kulunvalvontaan ja kotioviin. Kutsumme sitä nimellä Deltabit Dooris.

Avainniput historiaan

Deltabit Dooris -sormenjälkilukija avaa oven sormen kosketuksella. Näin avaimia tai kulkukortteja ei tarvita ja taskut pysyvät tyhjinä. Haluamme muuttaa perinteisen, mielestämme kömpelön tavan kulkea ovista avaimilla.

Siinä onnistuminen vaatii tuotteen, joka on poikkeuksellisen helppokäyttöinen, nopea ja luotettava. Deltabit Dooris loistaa juuri näissä.

Kutsuva muotoilu ja parannettu ergonomia tekevät käytöstä luontevaa ja uusin tunnistustekniikka tunnistaa kulkijan nopeammin kuin koskaan. Usein pelkkä hipaisu riittää.

Kasvua kuin kännykkäpeleissä

Tietoisuus sormenjälkitunnistuksesta on kasvanut sen tultua älypuhelimiin ja sen käyttö yleistyy vauhdilla. Lisääntynyt kiinnostus on huomattu myös Deltabitissä. Deltabit Gatekeeper -kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmän myynti Suomessa kuusinkertaistui viime vuonna ja kasvu jatkuu edelleen vahvana. Tänä vuonna myynti on jo yli kolminkertaistunut, vaikka vuosi on vielä kesken.

Sormenjälkitunnistus on nyt samassa vaiheessa kuin kännykkäpelimarkkina oli viisi vuotta sitten, eli räjähdysmäisen kasvun alussa. Vaikka markkina ottaa vasta ensiaskeleitaan, olemme myyneet tuotteitamme jo 800 kohteeseen.

Etenkin pienet ja keskisuuret yritykset ovat ottaneet sormenjälkitunnistuksen omakseen. Syynä on usein ollut avain- ja kulkukorttihankinnoista eroon pääseminen. Lisäksi ovista kulkeminen helpottuu, sormenjäljellä niistä voi kulkea kuin ne eivät lukossa olisikaan.

Lue täältä, mitä Bufab, Isku, Kalaneuvos V. Hukkanen ja muut asiakkaamme tuumaavat tuotteistamme.

Suomalaisella työllä laatua

Tuotteiden kotimaisuus on meille tärkeää. Siksi niin suunnittelu kuin valmistuskin tapahtuu Suomessa. Suomalaista osaamista käyttämällä voimme varmistaa, että Deltabit Dooris toimii kaikissa Suomen olosuhteissa paukkupakkasista kesähelteisiin.

Tuotteiden kokoonpanon teemme itse, sillä haluamme olla varmoja siitä, että jokainen toimitettu laite täyttää korkeat laatuvaatimuksemme.

Kiinnostaako sinua kosketuksella kulkeminen? Lue lisää Deltabit Gatekeeper -kulunvalvontaratkaisustamme tai siitä, sopisiko Deltabit Dooris kotiisi.