Varkauden Fysiokeskus

Kuntosalille kosketuksella

Varkauden Fysiokeskus on edistänyt terveyttä jo vuodesta 1987. Tarjonnasta löytyy niin liikuntaryhmiä, erilaisia hoitoja kuin laadukas kuntosalikin personal trainerin palveluilla. Varkauden Fysiokeskuksen missiona on tarjota asiakkaille joustavaa, kokonaisvaltaista ja henkilökohtaista palvelua. Siksi he halusivat tarjota asiakkaille mahdollisuutta käyttää kuntosalia myös silloin, kun henkilökuntaa ei ole paikalla.

– Tavoitteemme oli yksinkertainen – halusimme tarjota asiakkaillemme joustavammat mahdollisuudet käyttää kuntosaliamme, kertoo toimitusjohtaja Janne Pöllänen. Etsimme ratkaisua, joka olisi asiakkaille mahdollisimman helppo ja meille edullinen käytössä.

– Hylkäsimme nopeasti perinteiset avain- ja kulkukorttijärjestelmät, sillä ne olisivat tuoneet turhaa huolehdittavaa asiakkaillemme, Pöllänen muistelee.

– Etenkin kuntosalille tullessa jokainen mukaan otettava ja muistettava esine on liikaa. Ne olisivat lisänneet myös käyttökustannuksia, sillä olisimme tarvinneet avaimia varastoon ja niiden hallinta olisi vienyt turhaan aikaa ja rahaa.

– Päädyimme Deltabitin sormenjäljellä toimivaan kulunvalvontajärjestelmään, koska Deltabit Gatekeeper One-Door -yhden oven kulunvalvontaratkaisu on kuin tehty tarpeisiimme, toteaa Pöllänen. Siinä yhdistyvät edullinen hinta ja käytön helppous.

– Järjestelmän hankinta ja käyttöönotto kävivät sutjakkaasti, Pöllänen jatkaa. Deltabit järjesti paikallisen lukkoliikkeen, Varkauden Turvalukon, hoitamaan laiteasennukset.

Ohjelmistojen asennukset ja käyttöönotto hoituivat kätevästi etäyhteydellä Deltabitin toimesta. Etäyhteyden ansiosta kaikkea ei tarvitse tehdä kerralla, vaan esimerkiksi henkilökunnan koulutus voidaan järjestää eri päivänä kuin asennus.

– Deltabit vakuutti, että sormenjälki toimii hyvin myös kuntosaliasiakkailla. Se on pitänyt paikkansa. Niin me kuin asiakkaatkin olemme olleet oikein tyytyväisiä järjestelmään, Pöllänen jatkaa.

– Toiminta on ollut luotettavaa ja nopeaa. Tyytyväisiä asiakkaita on aina mukava palvella, vaikka nyt emme aikaisin aamulla tai myöhään illalla käyviä kuntoilijoita niin usein enää näekään, naurahtaa Pöllänen lopuksi.

Lue lisää kätevästä kulunvalvonnasta.